Wpis z mikrobloga

Chcę kupić switcha specjalnie pod ogrywanie Crash Team Racing Nitro Fueled oraz Crash Bandicoot N'sane Trillogy, Spyro i wiadomo Zelde. Jeszcze nie podjąłem ostatecznej decyzji ale skłaniam się ku zakupie v2. Chcę ograć całą nostalgię z dzieciństwa i ps1 (czyli 3 pierwsze wymienione tytuły).

Mam pytanie o Crasha team racing - bo na allegro widzę tę grę na Switcha w dwóch różnych okładkach. Czy to jest jakaś różnica którą się kupi?

#nintendoswitch #ctr #crashteamracing #crashbandicoot
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LZBNZ: Nie powiem ci na pewno, ale jedna z opcji: okładki na różne kraje, jedna z nich ma jakieś dodatkowe pierdoły w stylu skórki postaci, jedna jest starsza (ta z ikonka "od 7 lat"). Ja mam tę z ikonką "od 3 lat" i jest w pełni poprawna. Szkoda, że tak późno, bo ominęły cię wszystkie eventy, co nie zmienia faktu, że i tak jest co robić w CTR.
  • Odpowiedz
@LZBNZ: Da się, chociaż będzie to dalekie od pełnej efektywności jakby się driftowało nimi w parze, a już w ogóle to używając pro controllera.
@yeloneck: Mi już dwa lewe szlag trafił, ale w przyszłym tygodniu mam zamiar spróbować je naprawić.
  • Odpowiedz