Aktywne Wpisy
wanghoi +30
Czy to prawda, że ta polska witaminka pochodzi z cygańskiej rodziny i przebywała w domu dziecka? #neuropa #polityka #konfederacja #bekazprawakow
maclauren +257
#paryz2024 Plusujcie panią sędzię z meczu szpadzistek
Ojciec powiedział do swojej córki: Skończyłaś studia z wyróżnieniem, oto samochód, który nabyłem wiele lat temu. Ma kilka lat. Ale zanim ci go dam, zabierz go na parking używanych samochodów w centrum i powiedz im, że chcę go sprzedać i zobacz ile ci oferują.
Córka poszła na parking używanych aut, wróciła do ojca i powiedziała: ′′ Zaoferowali mi 1,000 $ bo wygląda na bardzo zmęczony." Ojciec powiedział," Zabierz go do lombardu." Córka poszła do lombardu, wróciła do ojca i powiedziała," Pan w sklepie zaoferował 100 USD, ponieważ to był bardzo stary samochód." Ojciec poprosił córkę, żeby pojechała do klubu samochodowego i pokazała im samochód. Córka wzięła samochód do klubu, wróciła i powiedziała ojcu," Niektórzy w klubie zaoferowali za niego 100,000 $ ponieważ to Nissan Skyline R34, kultowy samochód i szuka go wielu." Ojciec powiedział do swojej córki,"o #!$%@? nie wiedziałem, że to tyle warte, oddawaj go z powrotem".
#heheszki
Komentarz usunięty przez autora
XDDDD
@zurawinazmusztarda: Jak mogła go oddać, skoro go jeszcze nie dostała? ( ͡° ͜ʖ ͡°)