Aktywne Wpisy
Rainmaker97 +136
I jak jeszcze raz ktoś się pyta po co robić Euro na 24 drużyny, jak było 16 to było zajebiście i że teraz każdy może grać w turnieju itp. to odpowiedzią powinien być ten mecz gdzie 2 nie-topowe drużyny dały prawdopodobnie najlepsze widowisko do tej pory na tych mistrzostwach. Słowacja i Słowenia również były blisko sensacji i wyeliminowania dwójki faworytów. Dużo bardziej wolę takie mecze niż po raz 345938459 Włochy - Hiszpania
abuk123 +22
#przegryw chuop tagowy typu tank. Zero offa, ale sporo deffa dla jego. Pamiętam jak kiedyś w szkole jakiś oski dynamiczny lecz dość wątły #!$%@?ł mi dla żarów z pięści w bark to sobie nadgarstek chyba uszkodził, co prawda potem dostałem lepe w potylice z drugiej ręki w ramach zemsty, ale grymas bólu na jego twarzy pamiętam do dziś heh
Cześć, mam dylemat pomiędzy mi note 10 a mi note 9 pro. Panowie co wybrac ostatnecznie bo nie wiem czy warto dopłacić do mi note 10 -_-
wbralem note 10 ktory kupilem w dobrej cenie, 1600 w lombardzie nowka i jestem zadowolony
to co mnie denerwuje to czytnik linii papilarnych slabo lapie (ale mam folię) oraz jak telefon sie odblokowuje to jest taka animacja jakby wyskakujacych ikonek, nie wiem jak ja wylaczyc
@Ciastek39: Mi Note 10 i Redmi Note 9 Pro. Chyba @PurpleHaze pisał, że jeśli zastanawiasz się nad serią Mi i Redmi, to zawsze wybierasz Mi.