Rozpoczęto rozmowę z obcym.. przywitaj się, napisz „hej” :)
Ty: hej!
Obcy: hej
Ty: jak tam?
Obcy: spoko
Ty: a jak masz na imie?
Obcy: Valerie
Ty: ladnie :)
Obcy: dzieki
Ty: kacper jestem :)
Obcy: milo mi
Ty: mnie takze :)
Ty: ile masz wiosen?
Obcy: 18
Ty: ja 21 :)
Obcy: to tylko trzy lata
Ty: no nie jest duzo :)
Ty: przynajmniej ja tak mysle
Obcy: ja tez
Obcy: tak mysle*
Ty: a z kad takie imie? bo jest naprawde ciekawe
Obcy: pochodze z Angli z Londynu ale jak mialam 3-latka to sie przeprowadzilismy do Polski
Obcy: :)
Ty: no widzisz a ja pochodze z polski a mieszkam we wloszech :)
Obcy: czyli piszesz ze mna teraz z Włoch?
Ty: dokladnie
Obcy: wow
Obcy: ja teraz jestem w Londynie ale za tydzien wracam:( smutno mi opuszczac rodzinne miasto
Ty: londyn ladny :) bylem kilka lat temu :)
Obcy: wiem jest piekny
Obcy: a najlepsze jest to jakies 200 m od mojego domu mieszka One Direction we wlasnej osobie
Ty: przeciez to grupa jest
Obcy: no wiem ale tak mmi sie napisalo ale sa naprawde mili i sympatyczni
Ty: nie mowie ze nie. tylko ze pewnie sa strasznie zmeczeni ciaglym byciem rozpoznawanymi i zaczepkami. mysle ze wiekszosc gwiazd tak ma
Obcy: wiem maja ciezko kiedys obudzilo mnie straszne wzaski i blaski a okazalo sie ze przed ich villa jest chmara rozwrzeszczanych nastolatek i masa reporterow maja ciezko ale radza sobie z tym jakos wspolczuje im strasznie
Ty: ale wiesz - taki koszt slawy i pieniedzy
Obcy: no moge ci kazdego opisac wlasnymi slowami czasami czesto do mnie wpadali ale nigdy nie mowilismy nikomu o naszej przyjazni bo nie chce miec na swoim koncie hejtow
Ty: wiesz. nie znam ich wcale. slucham zupelnie innej muzyki
Obcy: a lubisz ichi jak chcesz moge ci cos o nich powiedziec
Ty: to mow :)
Obcy: no wiec tak -Louis:to jest wielki rozrabiaka ma tyle energi i jest bardzo wesoly zawsze chodzi usmiechniety i lubi wszystkim robic zarty-Liam: to taki Prawdziwy Daddy Directionale jak chce to umie sie zabawic-Zayn: sprawia wrazenie Bad-Boya ale tak naprawde to wrazliwy chlopak ktory bardzo dba o swoja fryzure- Niall: to nasz kochany zarloczek jest bardzo slodkim blondynkiem o niebieskich oczach a Harry: to piekny chlopak o cudnych lokach doleczkach i slicznych zielonych oczach ktore uwielbiam jest wyrozumialy i wspanialy to tyle chyba ze chcesz cos jeszcze wiedziec?
Rozpoczęto rozmowę z obcym.. przywitaj się, napisz „hej” :)
Ty: hej!
Obcy: hej
Ty: jak tam?
Obcy: spoko
Ty: a jak masz na imie?
Obcy: Valerie
Ty: ladnie :)
Obcy: dzieki
Ty: kacper jestem :)
Obcy: milo mi
Ty: mnie takze :)
Ty: ile masz wiosen?
Obcy: 18
Ty: ja 21 :)
Obcy: to tylko trzy lata
Ty: no nie jest duzo :)
Ty: przynajmniej ja tak mysle
Obcy: ja tez
Obcy: tak mysle*
Ty: a z kad takie imie? bo jest naprawde ciekawe
Obcy: pochodze z Angli z Londynu ale jak mialam 3-latka to sie przeprowadzilismy do Polski
Obcy: :)
Ty: no widzisz a ja pochodze z polski a mieszkam we wloszech :)
Obcy: czyli piszesz ze mna teraz z Włoch?
Ty: dokladnie
Obcy: wow
Obcy: ja teraz jestem w Londynie ale za tydzien wracam:( smutno mi opuszczac rodzinne miasto
Ty: londyn ladny :) bylem kilka lat temu :)
Obcy: wiem jest piekny
Obcy: a najlepsze jest to jakies 200 m od mojego domu mieszka One Direction we wlasnej osobie
Ty: przeciez to grupa jest
Obcy: no wiem ale tak mmi sie napisalo ale sa naprawde mili i sympatyczni
Ty: nie mowie ze nie. tylko ze pewnie sa strasznie zmeczeni ciaglym byciem rozpoznawanymi i zaczepkami. mysle ze wiekszosc gwiazd tak ma
Obcy: wiem maja ciezko kiedys obudzilo mnie straszne wzaski i blaski a okazalo sie ze przed ich villa jest chmara rozwrzeszczanych nastolatek i masa reporterow maja ciezko ale radza sobie z tym jakos wspolczuje im strasznie
Ty: ale wiesz - taki koszt slawy i pieniedzy
Obcy: no moge ci kazdego opisac wlasnymi slowami czasami czesto do mnie wpadali ale nigdy nie mowilismy nikomu o naszej przyjazni bo nie chce miec na swoim koncie hejtow
Ty: wiesz. nie znam ich wcale. slucham zupelnie innej muzyki
Obcy: a lubisz ichi jak chcesz moge ci cos o nich powiedziec
Ty: to mow :)
Obcy: no wiec tak -Louis:to jest wielki rozrabiaka ma tyle energi i jest bardzo wesoly zawsze chodzi usmiechniety i lubi wszystkim robic zarty-Liam: to taki Prawdziwy Daddy Directionale jak chce to umie sie zabawic-Zayn: sprawia wrazenie Bad-Boya ale tak naprawde to wrazliwy chlopak ktory bardzo dba o swoja fryzure- Niall: to nasz kochany zarloczek jest bardzo slodkim blondynkiem o niebieskich oczach a Harry: to piekny chlopak o cudnych lokach doleczkach i slicznych zielonych oczach ktore uwielbiam jest wyrozumialy i wspanialy to tyle chyba ze chcesz cos jeszcze wiedziec?
#nabijamwpisytylkotroche
Komentarz usunięty przez moderatora