Wpis z mikrobloga

czego sie nie robi by cokolwiek: #6obcy

Rozpoczęto rozmowę z obcym.. przywitaj się, napisz „hej” :)

Ty: hej!

Obcy: hej

Ty: jak tam?

Obcy: spoko

Ty: a jak masz na imie?

Obcy: Valerie

Ty: ladnie :)

Obcy: dzieki

Ty: kacper jestem :)

Obcy: milo mi

Ty: mnie takze :)

Ty: ile masz wiosen?

Obcy: 18

Ty: ja 21 :)

Obcy: to tylko trzy lata

Ty: no nie jest duzo :)

Ty: przynajmniej ja tak mysle

Obcy: ja tez

Obcy: tak mysle*

Ty: a z kad takie imie? bo jest naprawde ciekawe

Obcy: pochodze z Angli z Londynu ale jak mialam 3-latka to sie przeprowadzilismy do Polski

Obcy: :)

Ty: no widzisz a ja pochodze z polski a mieszkam we wloszech :)

Obcy: czyli piszesz ze mna teraz z Włoch?

Ty: dokladnie

Obcy: wow

Obcy: ja teraz jestem w Londynie ale za tydzien wracam:( smutno mi opuszczac rodzinne miasto

Ty: londyn ladny :) bylem kilka lat temu :)

Obcy: wiem jest piekny

Obcy: a najlepsze jest to jakies 200 m od mojego domu mieszka One Direction we wlasnej osobie

Ty: przeciez to grupa jest

Obcy: no wiem ale tak mmi sie napisalo ale sa naprawde mili i sympatyczni

Ty: nie mowie ze nie. tylko ze pewnie sa strasznie zmeczeni ciaglym byciem rozpoznawanymi i zaczepkami. mysle ze wiekszosc gwiazd tak ma

Obcy: wiem maja ciezko kiedys obudzilo mnie straszne wzaski i blaski a okazalo sie ze przed ich villa jest chmara rozwrzeszczanych nastolatek i masa reporterow maja ciezko ale radza sobie z tym jakos wspolczuje im strasznie

Ty: ale wiesz - taki koszt slawy i pieniedzy

Obcy: no moge ci kazdego opisac wlasnymi slowami czasami czesto do mnie wpadali ale nigdy nie mowilismy nikomu o naszej przyjazni bo nie chce miec na swoim koncie hejtow

Ty: wiesz. nie znam ich wcale. slucham zupelnie innej muzyki

Obcy: a lubisz ichi jak chcesz moge ci cos o nich powiedziec

Ty: to mow :)

Obcy: no wiec tak -Louis:to jest wielki rozrabiaka ma tyle energi i jest bardzo wesoly zawsze chodzi usmiechniety i lubi wszystkim robic zarty-Liam: to taki Prawdziwy Daddy Directionale jak chce to umie sie zabawic-Zayn: sprawia wrazenie Bad-Boya ale tak naprawde to wrazliwy chlopak ktory bardzo dba o swoja fryzure- Niall: to nasz kochany zarloczek jest bardzo slodkim blondynkiem o niebieskich oczach a Harry: to piekny chlopak o cudnych lokach doleczkach i slicznych zielonych oczach ktore uwielbiam jest wyrozumialy i wspanialy to tyle chyba ze chcesz cos jeszcze wiedziec?

#nabijamwpisytylkotroche
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach