@Insane_Mike: sam tak raz wpadłem dane byly zmienione nowy rk a postać i tak ktoś odzyskał do tej pory nie wiem jak xD. Wydaje mi się ze do cipsoftu napisał ze hacka dostał i ze dane ktoś mu zmienił.
@Insane_Mike pewnie masz na myśli że jak kupował coś to ma potwierdzenie kupna tego i w ten sposób może odzyskać? Niestety ale muszę Cię zasmucic. Jeżeli kupujący kupił również po kupnie chociaż nowego confa to takie konto dostaje bana lub też kupujący po prostu napisze do cipsoft że kupil konto, pokażę rozmowy itd. I wtedy konto również dostanie bana także jest to miecz obusieczny.
@erdikelele zdeletowane* jeden noobchar z 10, straszna strata XD wciąż większy niż wszystkie twoje razem wzięte XD To że jesteś zwykłym kapciem XD Wasz jedyny pocisk "jak tam delete" na 270kapciubl robionym pod oberona, ale to co dla jednych jest syfem dla was jest szczytem dlatego tak przeżywacie XD
@Insane_Mike: jesteś zwykłym zerem, które uciekło z serwera i płakało ponad miesiąc po stracie konta. Po drugie to niech każdy wie, żeby ze złodziejami nie robić interesów, dalej siedź w tej swojej klitce i wal konia do lvl, bo to jedyna rzecz, która sprawiać Ci będzie frajdę, aż do śmierci
#tibia
@a2k__
@frems ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Wydaje mi się ze do cipsoftu napisał ze hacka dostał i ze dane ktoś mu zmienił.
Jak tam dalej sepimy KOD na pyszne bo taka bieda że szkoda 10zl? xDDS