Wpis z mikrobloga

Czy ktoś zmieniał może swój abonament #netflix na taki za pośrednictwem #ncplus?

Który to jest pakiet? UHD, czy HD?

Byłbym skłonny to zrobić, bo wychodzi że dostanę dodatkowo gratis Canal+ w tych samych kosztach które teraz ponoszę, ale zastanawiam się czy będę mógł zachować profile które mam już pozakładane i historię oglądania.

Z grubsza - czy to się da wpisać na to samo konto email w Netflix? Ktoś wie, czy pozostaje mi zadać trudne pytanie na infolinii?

#canalplus #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
motaboy - Czy ktoś zmieniał może swój abonament #netflix na taki za pośrednictwem #nc...

źródło: comment_15822088982PeYvnHVMVhiRf8TFhRvbB.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
@nightrain: Tak, właśnie to znalazłem.. Ale niestety to, co dają w Canal+ to jest pakiet HD i dwa urządzenia jednocześnie. Liczba urządzeń średnio mnie interesuje, bo korzystam sam, ale UHD już polubiłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
W Canal+ masz chyba tylko HD. Jak chcesz 4K to lepiej założyć samemu albo podpiąć się pod jakąś rodzinę.

@pawel8511: Nieee... Jest tak, jak kolega wyżej napisał - przy wiązaniu konta z istniejącym abonamentem Netflix dostałem informację (na stronie netflixa) że od teraz nie będą mi obciążać juz karty a brać opłatę za pośrednictwem C+ i jeśli chcę utrzymać UHD to będzie dokładnie te 9 zł dodatkowo na rachunku C+.
Cena
  • Odpowiedz