Czy ktoś zmieniał może swój abonament #netflix na taki za pośrednictwem #ncplus?
Który to jest pakiet? UHD, czy HD?
Byłbym skłonny to zrobić, bo wychodzi że dostanę dodatkowo gratis Canal+ w tych samych kosztach które teraz ponoszę, ale zastanawiam się czy będę mógł zachować profile które mam już pozakładane i historię oglądania.
Z grubsza - czy to się da wpisać na to samo konto email w Netflix? Ktoś wie, czy pozostaje mi zadać trudne pytanie na infolinii?
@nightrain: Tak, właśnie to znalazłem.. Ale niestety to, co dają w Canal+ to jest pakiet HD i dwa urządzenia jednocześnie. Liczba urządzeń średnio mnie interesuje, bo korzystam sam, ale UHD już polubiłem. ( ͡°͜ʖ͡°)
W Canal+ masz chyba tylko HD. Jak chcesz 4K to lepiej założyć samemu albo podpiąć się pod jakąś rodzinę.
@pawel8511: Nieee... Jest tak, jak kolega wyżej napisał - przy wiązaniu konta z istniejącym abonamentem Netflix dostałem informację (na stronie netflixa) że od teraz nie będą mi obciążać juz karty a brać opłatę za pośrednictwem C+ i jeśli chcę utrzymać UHD to będzie dokładnie te 9 zł dodatkowo na rachunku C+. Cena
Który to jest pakiet? UHD, czy HD?
Byłbym skłonny to zrobić, bo wychodzi że dostanę dodatkowo gratis Canal+ w tych samych kosztach które teraz ponoszę, ale zastanawiam się czy będę mógł zachować profile które mam już pozakładane i historię oglądania.
Z grubsza - czy to się da wpisać na to samo konto email w Netflix? Ktoś wie, czy pozostaje mi zadać trudne pytanie na infolinii?
#canalplus #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
https://pl.canalplus.com/netflix
Komentarz usunięty przez moderatora
@mango: W canal+, tak?
Komentarz usunięty przez moderatora
@pawel8511: Nieee... Jest tak, jak kolega wyżej napisał - przy wiązaniu konta z istniejącym abonamentem Netflix dostałem informację (na stronie netflixa) że od teraz nie będą mi obciążać juz karty a brać opłatę za pośrednictwem C+ i jeśli chcę utrzymać UHD to będzie dokładnie te 9 zł dodatkowo na rachunku C+.
Cena
@mango: Zadziaalło wszystko "like a charm". Nie sądziłem że mają to tak świetnie zrobione. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Thx.