Wpis z mikrobloga

Śmierdze jak żul jakiś a wczoraj się myłem. Do tego od kilku dni boli mnie większość głowy jak ja dotykam i swędzi. Mam jakieś rany chyba głowie. Nie wiek czy to trądzik tak się przeniósł na głowę pod włosy czy to może już HIV? Bo mam do czynienia z żulami którzy mają wszystkie choroby świata i nawet pogotowie ich nie dotyka przez rękawiczki a ja bez rękawiczek ich targam za szmaty a mam od obgryzania skórek różne rany na palcach i raz mi nawet krew leciała po tym jak targalem za szmaty menela z HIVem i innymi chorobami. Jak myślicie czy to w końcu początek końca? Ale podobno po zarażeniu HIV dostaje się takich objawów jak przy grypie a potem ustępują a ja nic takiego nie mam.
#przegryw
  • 13
  • Odpowiedz
@darkheavy1: Ale są na to bardzo małe szanse bo czytałem co się dzieje po zarażeniu i nie mam nic takiego tylko ta głowa ale to myślę że ten zasrany trądzik się rozniosl bo już atakował mi tył szyi i dół głowy z tyłu. A jeśli to HIV czy coś innego to trudno xD
  • Odpowiedz
@xan-kreigor: To ktoś myje ręce przed szczaniem? Ja myje tylko po szczaniu. A tak btw to jestem maniakiem mycia rąk i nawet kiedy w kilku postach o tym wspominałem że potrafię myć ręce kilkadziesiąt razy dziennie.
  • Odpowiedz
@Przegrywiusz:
umm....w każdym razie wracając do tematu... wydaje mi się że jeśli faktycznie masz wątpliwości i wynosisz dużo żuli/bezdomnych.
to faktycznie powinieneś się zbadać.
i zacząć ich wynosić w rękawiczkach
  • Odpowiedz