Aktywne Wpisy

marian-stefan +203
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"

enforcer +405

Dzięki Piątek wariacie trzymaj się tam żeby Wuja cię nie #!$%@?ł z kadry znajdź tam jakiś normalny klub bo mimo że tam za 2 miliony czy ile ale wiesz no trzeba #!$%@? bo to jest przymus bo Brzęczek #!$%@? z Kadry jak nie będziesz grał.
#!$%@? w te życie #!$%@?, koleś do mnie na Insta pisze "będę ci Ankę ruchał" takie jest życie co byś nie powiedział i tak będą ci żonę ruchać. #!$%@?łem się #!$%@? panowie nie mam siły odpisywać wam na Insta #!$%@?, dobrze że na tym Insta jest opcja ignore bo by była katastrofa, człowiek by mógł się wieszać na linę #!$%@?.
Panowie trzymajcie fason bo zginiecie w lidze trzeba trzymać fason bo można #!$%@? wyjechać poza puchary szybko. Albo #!$%@? wygrasz Mundial albo Ligę mistrzów to #!$%@? wtedy dostaniesz złotą piłkę albo zostaniesz twarzą Adidasa albo Nike to #!$%@? wtedy dostaniesz FIFA Best a jak będziesz w Bundeslidze #!$%@?ł 50 goli w sezonie jak szary normalny napastnik to ty jedynie #!$%@? do dupy dostaniesz zapamiętaj te słowa, jedynie #!$%@? możesz mieć motywacje czemu masz #!$%@?ć normalnie jak zwykły szary napastnik żeby utrzymać Apartament na Złotej 44.
Ja strzelam żeby zapomnieć, mam #!$%@? panowie na Bayern. Bundesliga się nie opłaca, ja gram #!$%@? dla tego Rummenigge bo mnie ten szwab powstrzymuje, dobrze że ten #!$%@? Hoeneß mnie trzymał bo już dawno bym #!$%@? nie grał. Nie mam #!$%@? punktu zaczepienia. Nigdy nie miałem normalnej drużyny.
Jedyna porządna ekipa jaką miałem to Borussia jak jeszcze do Monachium mnie nie sprzedali. Graliśmy w finale Ligi Mistrzów ale trofeum nie było. #!$%@? od włodarzy, patologia wszystko, wyzwiska, sikanie trenerom do herbat nawet tam było. Sikałem dla Kloppa do herbaty a on to wypijał bo nie wiedział co tam jest, takie życie #!$%@?, #!$%@? jest życie.
Ja #!$%@? kiedyś spuszcze bombe na UEFE i #!$%@?, ja już nie mam siły grać, #!$%@? mam w te france footbale #!$%@? mam w te granie i te plebiscyty. Będzie MLS bedzie MLS podejrzewam że bedzie LA Galaxy za 2 lata.
#galamistrzowsportu #heheszki #pasta #pilkanozna
źródło: comment_tmePFkcqW8aom4YZoPGIWcrjARxYXZth.jpg
Pobierz