Aktywne Wpisy
RedBulik +141
Wyśmiewanie religii xDddddd do miliarda innych parodii Ostatniej Wieczerzy też się tak dzbany sapaliście? Czy taki Żywot Briana to też herezja i atak na wasze obleśne, pełne hipokryzji prawackie serduszka? Walić was w oczodoły xD
#paryz2024
#paryz2024
Megasuper +251
Właściciele "pensjonatów" narzekają bo ludzie wolą wynająć apartament niż pokój z lat 90 xD Cieszy mnie to bardzo
@vegat paczka jest super, trafiłeś idealnie w mój gust! Skrzynka na narzędzia, taśma, WD-40 oraz trytytki na pewno przydadzą się w majsterkowaniu ;)
Co prawda Albanię odwiedziłem w tym roku w październiku, ale dzięki przewodnikowi mam powód żeby odwiedzić ją jeszcze raz z czego się cieszę.
Książka jest świetna, bo czytałem ją po angielsku, więc będę miał możliwość sprawdzić czy jest równie dobra po polsku, a moment jest idealny po właśnie skończyłem czytać inną :)
Orzechy oraz piwo raczej nie wytrzymają ze mną za długo, bo właśnie zabieram się za konsumpcję xD
Jeszcze raz dziękuję za świetną paczkę oraz super list (piszesz całkiem czytelnie ;)) i życzę wszystkiego dobrego oraz Wesołych Świąt!
PS. Genezę mojego nicku wyjaśnię Ci w wiadomości prywatnej
#wykopaka