Aktywne Wpisy
ProstyHuop +24
#przegryw koledzy pisze chyba ostatni post na tym tagu bo się na nim nie odnajduje. Okazuje się ogułem że każdy tutaj ma jakiś kolegów na jakimś discordzie i se gadają (do tego wychodzi że są grupy huopskie podzielone i są wojny) a do tego wyszło że znają huopy tego scatmana a ja nie znam a do tego jeszcze wszystkiego każdy zaczął pisać że ja gej ja gej a ja nie
Nie_bo_ty +95
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Zamówiłem Mi 9T Pro 22.11.2019 poprzez Priority Line (DPD). Przesyłka własnie do mnie dotarła, a widziałem że dużo osób na tagu czeka z niecierpliwością na rozwój wydarzeń swojej paczuszki lecącej przez Węgry na tej samej palecie.
Jeżeli dziś jej nie zarejestrują w Niemczech, to ze względu na przerwę świąteczną stawiam na 30. Chociaż biorąc pod uwagę, że te statusy pojawiają się z "czkawką", to równie dobrze cała reszta, włącznie z "w doręczeniu" może pojawić się 27...
Na Mikołaja od DHL bym nie liczył, ale kto wie :-D
Chyba na mułach Orban puścił te palety do Niemiec
Jak tam nowy fonik? XD
Nie no, żartuję. Nie mniej zaczyna to wyglądać dziwnie, że od dwóch tygodni przesyłka jest między Węgrami a Niemcami. A zwróć uwagę, że oficjalnie tracking podaje, że jedynie wysłano dane elektroniczne do DHL, czyli przesyłka nadal nie wysłana. Bo te statusy co podaje alipaczka to nie wiem skąd bierze, skoro oficjalnie DHL o niczym jeszcze nie wie. Czekam do końca przyszłego tygodnia i zakładam spór.
Powiem ci że kupowałem