Wcześniej próbowałem prowadzić tag #polujztommym, okazało się że to nie wypał. Próbowałem zaznajomić ludzi z realiami etycznego łowiectwa ale większośc społeczeństwa ma klapki na oczach. To jest jak polityka jedni są za tym, drudzy za czym innym. Szanuję każde zdanie i nie mam zamiaru nikogo potępiać. We wszystkim jest jakaś racja, jednak niektórzy ludzie nie mając bladego pojęcia próbują się wymadrzać
Wcześniej próbowałem prowadzić tag #polujztommym, okazało się że to nie wypał. Próbowałem zaznajomić ludzi z realiami etycznego łowiectwa ale większośc społeczeństwa ma klapki na oczach. To jest jak polityka jedni są za tym, drudzy za czym innym. Szanuję każde zdanie i nie mam zamiaru nikogo potępiać. We wszystkim jest jakaś racja, jednak niektórzy ludzie nie mając bladego pojęcia próbują się wymadrzać
Edit: większość "ekologów." Czyli pseudoekologów to terroryści wobec fauny i
@Tommy357: tacy obrońcy ekolodzy zwierząt a wczoraj samochód na samochodzie w moim lesie łowisku, każdy ma klucz do szlabanow i sobie otwierają sami. Prócz jednej Grażyny której zamknąłem szlaban przed nosem jak wyjeżdżała z lasu. Z morda wyskoczyła ;) bo bombelka wiozła....
Edit: większość "ekologów." Czyli pseudoekologów to terroryści wobec fauny i