Aktywne Wpisy
marian-stefan +141
jaroty +214
Tłuścioch i pisiory: AAAEEEAAA NA PEWNO #!$%@? HAHA CO ZA MINISTER PIJAK UGA BUGA
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
Cena: $174.99 (684.40 zł) / Najniższa (Gearbest & Banggood): $175.99 dnia 26.9.2019
Kod rabatowy: BGA3128U7
#kuponynazywo - obserwuj, jeśli chcesz widzieć więcej promocji
Powiadomienie cenowe - kliknij, jeśli chcesz utworzyć powiadomienie cenowe lub zobaczyć aktualne kupony dla Xiaomi Mi A3 4/128GB Global Blue
---------------
Informacje o wysyłce (2019-10-11 11:07:34):
Najtańsza wysyłka: $0.88
---------------
[ #mia3 #kuponynazywolaptopykomorki #kuponynazywotelefony #kuponynazywoxiaomi #kuponynazywood50do200]
Wołanie do określonych słów - napisz (przykładowo) 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'!
Strona / Grupa / Fanpage / Telegram
KANAŁ w aplikacji Telegram - https://t.me/couponsfromchinacom
POWIADOMIENIA cenowe oraz aktualizowane listy kuponów znajdują się w tym miejscu
Jeśli chcesz być wołany do określonych słów kluczowych, to napisz (przykładowo): 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'
FAQ (płatność/przesyłka):
1. Czym najlepiej płacić?
PayPalem (musisz mieć założone konto PayPal!) lub kartą walutową USD (z banku lub revolut.com/DiPocket) podpiętą pod PayPala (w razie problemów jest 180 dni na