Aktywne Wpisy
ZdrowaPianka_pl +101
Kochane Mirki i Mirabelki!
Mamy tu fanów piwa bezalkoholowego i piłki nożnej? Zaczyna się EURO, piękny czas dla kibiców, nie zawsze korzystny dla Polaków, ale na pewno są kraje, które będą cieszyć się z sukcesów swojej drużyny. Obyśmy również mieli ku temu powody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z okazji tego wyjątkowego czasu postanowiliśmy zrobić kolejne #rozdajo! Tym razem mamy dla Was 3 vouchery po 50 zł do
Mamy tu fanów piwa bezalkoholowego i piłki nożnej? Zaczyna się EURO, piękny czas dla kibiców, nie zawsze korzystny dla Polaków, ale na pewno są kraje, które będą cieszyć się z sukcesów swojej drużyny. Obyśmy również mieli ku temu powody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z okazji tego wyjątkowego czasu postanowiliśmy zrobić kolejne #rozdajo! Tym razem mamy dla Was 3 vouchery po 50 zł do
PiccoloColo +139
Jej mina gdy laska, która siedziała przy stole miała dokładnie ten sam model sukienki xD.
Jak kombinowała żeby 2 naj3banych ludzi (ja i ona) wróciło się przebrać do domu a najlepiej zahaczyć o galerię w krakowie i kupić coś innego. (głupia była)
czego się spodziewacie po #rozowepaski chyba nie dedukcji
Ale przekaz się zgadza.
Komentarz usunięty przez moderatora
@samuraj24: kobiety nie są głupie i niezdolne do dedukcji. Skąd te bzdury? Akurat uczciwie jestem rozkładany na łopatki, jeśli chodzi o rozszyfrowywanie zagadek kryminalnych w filmach, książkach itd. Więc co jak co, ale przynajmniej NIEKTÓRE kobiety w dedukcji są super.
Jasne, znam o wiele więcej b. inteligentnych mężczyzn niż b. inteligentnych kobiet, ale jeśli chodzi o pogłowie idiotów - to nie wiem, czy nie
#bordo
Warto podkreślić, że użyłem słowa "niemal", więc każdy może myśleć, że to nie o nim, ha!
@Pantokrator: czcze przechwałki niczym nie uzasadnione, do tego postać z bajki w avatarze, słaba zarzutka
zostałbym ukrzyżowany :P
Nie ma lekko.
Kobiety faktycznie się tym czasem przejmują. To jest zaiste głupie. Ale zakładam, że to jakiś poważny błąd popełniany w trakcie wychowania przez rodziców. Na szczęście kobiety coraz częściej się nie przejmują. I prawidłowo.
@sailor_73: cóż, dzięki za potwierdzenie tego co