Aktywne Wpisy

lepaq +13

Sepia +25
Czy są w ogóle jakieś rozwinięte państwa na świecie z wysoką dzietnością? Otóż są. A raczej jest. Jedno. Izrael. Tylko, że tam posiadanie trójki i więcej dzieci to moralny, patriotyczny, religijny, obywatelski, rodzinny i osobisty OBOWIĄZEK. Mocno wspierany i propagowany na każdym kroku. Oprócz tego rodzicielstwo jest promowane jako coś po prostu fajnego, modnego, dającego szczęście i przynoszącego zyski (xd). Słowem, presja na posiadanie dzieci jest w Izraelu ogromna, dodatkowo żydzi mają

#zegarki
źródło: comment_LRydtxzNIBn3rELLFOgdUA6sU7kPePJ2.jpg
Pobierz@AllieCaulfield: a dzieki, dzieki ;) szybki weekendowy wypad tylko. Dzisiaj wieczorem spadam
Szukaj coś w stylu "raketa 24 Red polar" na ebay. To wszystko ta są repliki, mechanizmy są klepane dzisiaj. Ja niestety mam słabą tarczę - z daleka i na zdjęciach wygląda kozacko ale jak się przyjrzeć to jest zrobiona z najtańszego materiału. Szkiełko też do dupy, najtańsze już mam rysy. Mechanizm bez zarzutu działa. Tutaj coś lepszego - tarcza wygląda na metalową https://m.ebay.pl/itm/Mechanical-watch-Raketa-Polar-Bear-24-h-red-metallic-dial-39-mm/333296889283?hash=item4d9a0aedc3:g:G3AAAOSw8VxdRbX3
Prawdopodobnie to ten sam sprzedawca, bo miałem