Aktywne Wpisy
Altru +1047
KRZYSZTOF_DZONG_UN +202
Przeklęci lewacy znowu robią jakieś durne happeningi zamiast zajmować się polityką na poważnie!
A nie sorry, to nasza gwiazda prawicy, znana z tego, że ma długie nogi i jest "w miarę ładna" jak na środowisko kuców xDDDD
Pierwszy dzień nowej kadencji Parlamentu Europejskiego i już Konfederosja musi przynosić nam wstyd xDDDD Chryste Panie a co będzie, jak gżegoż zacznie swoje performance...
#bekazpisu #bekazkatoli #bekazkonfederacji #neuropa
A nie sorry, to nasza gwiazda prawicy, znana z tego, że ma długie nogi i jest "w miarę ładna" jak na środowisko kuców xDDDD
Pierwszy dzień nowej kadencji Parlamentu Europejskiego i już Konfederosja musi przynosić nam wstyd xDDDD Chryste Panie a co będzie, jak gżegoż zacznie swoje performance...
#bekazpisu #bekazkatoli #bekazkonfederacji #neuropa
Mozecie sobie cisnac po Gonciarzu ile chcecie ale tym filmikiem z rozstaniem osiagnal swoj cel. Zaczeliscie o nim pisac, przez co takie osoby jak ja mimo, ze przestalam go ogladac dobre 5 jak nie wiecej lat temu odpalilam filmik, zeby wiedziec ocb i wyswietlenia sie zgadzaja xD i ja wlasnie w tym momencie tez dokladam swoja cegielke tworzac ten wpis xD
Ten filmik nie byl dla jego widzow bo oni i tak go beda ogladac, tylko dla osob ktore go przestaly ogladac lub nigdy nie ogladaly. Robi was/nas jak chce xD
@MangoZjem: nigdy nie oglądałem i ten filmik o którym mówisz nic nie zmienił bo też go nie oglądałem
Koles zrobil sobie reklame. Jest mistrzem marketingu.
Ogunie to stop making stupid people famous ludziska... Wykop to drugi kundelek, za chwile gonciarz zmieni imidż i znowu wykop zalany komentarzami za i przeciw, potem powie, że jest gejem, a potem #!$%@? koniem i interes się kręci.