Za radą jednego z wykopków dałam w opisie, ze nie odpowiadam na pytania: 'co tam?' oraz 'jak leci?' Więc wczoraj jeden koleś napisał do mnie: Cześć, co tam robisz? #badoo #portalerandkowe
@Relewantna: Ja #!$%@? dla szanownej polki trzeba pajacowac zeby laskawie odpisala... Po 30 to ty nedziesz pajacowac, zeby ktos laskawie zwrocil na ciebie uwage
@PoczciwyChlop: jestem juz dawno po 30. I nie odczuwam potrzeby oddawania się pierwszemu lepszemu palantowi, który na mnie spojrzy. To tak nie działa, masz błędne informacje.
@Relewantna: Czyli na badoo kazdy moze napisac? Napisalas, ze nie odczuwasz potrzeby oddawania sie pierwszemu lepszemu palantowi - czyli kazdy kto napisze „czeac, co tam” jest juz zaliczamy do grupy „pierwszy lepszy palant”? A co gdyby ktos kto ci sie podoba wizualnie i opis tez ci pasuje zaczal w ten sposob rozmowe?
@Relewantna: Masz juz ponad 30 lat. Gdy dorastalas pewnie inaczej sobie wyobrazalas swoja pszyszlosc. Powiedz mi czy nie jest ci przykro? Czy nie zdarza ci sie plakac do poduszki nad swoim losem? Pewnie zdazylas juz troche zobojetniec, ale czy gdzies w srodku tli sie ta tesknota za kochajacym facetem?
@PoczciwyChlop: tli się, ale nie na tyle, by zachwycać się każdym, kto napisze 'co tam?'. Jako ze jestem po 30, to wiem już, że czasem lepiej być samą niż zadawać się z palantem, przy którym w zasadzie też jest się samej.
@Relewantna: Ja tego nie mam. Lubie samotnosc, a pusty dom nie jest dla mnie problemem. Nie znaczy to ze nie umiem w kontakty miedzuludzkie, bo czuje sie w nich swobodnie, ale jednak bycie samotnym wilkiem jest korzystne dla ducha i po prostu nikt cie nie #!$%@? :D
Zazdroszczę Wam że se możecie o każdej porze iść po coś do żabki czy innego sklepu. Ja najbliższą mam dopiero w powiatowym (ponad 20 kilometrów)... #przegryw
#badoo #portalerandkowe
Komentarz usunięty przez autora
Napisalas, ze nie odczuwasz potrzeby oddawania sie pierwszemu lepszemu palantowi - czyli kazdy kto napisze „czeac, co tam” jest juz zaliczamy do grupy „pierwszy lepszy palant”?
A co gdyby ktos kto ci sie podoba wizualnie i opis tez ci pasuje zaczal w ten sposob rozmowe?