@k4rlos no to ja zdecydowanie polecam OnePlus 6. Świetny proc, 6GB ramu, bardzo dobry wyświetlacz, prawie czysty Android z ich autorską nakładką chwaloną przez wielu (z własnego doświadczenia powiem, że jest to najlepsza dystrybucja Androida z jaką się spotkałem) a jeśli o aparat chodzi to do wszelkich recenzji, które znajdziesz na temat tego telefonu należy dodać jedno istotne sprostowanie - jak ten telefon wyszedł to ludzie oceniali jego aparat na średni... Tak
No zawsze możesz brać S8 jak tam ktoś polecał. On sprzętowo jest dobry, tylko Samsung lubi #!$%@?ć do telefonów tych swoich bezużytecznych aplikacji a zamiast tego nie dać wartościowych "ficzerów", więc ja po S4 mam ich serdecznie dosyć.
Pocophone też wart polecenia, zebrał świetne recenzje, no ale to powiedzmy nie jest powszechnie znana marka. Co z drugiej strony potrafi być plusem, bo nie płacisz za reklamy z Robciem Lewandowskim, tylko za telefon.
#telefony
Albo iPhone 5s
Pocophone też wart polecenia, zebrał świetne recenzje, no ale to powiedzmy nie jest powszechnie znana marka.
Co z drugiej strony potrafi być plusem, bo nie płacisz za reklamy z Robciem Lewandowskim, tylko za telefon.