Aktywne Wpisy
MiniKierownik +52
Murzyn rośnie jak na drożdżach, możecie mu wymyślić imię, komentarz z największą liczbą plusów wygrywa. Widać że to będzie chad wśród gołębi, gęste grube pióra będzie miał nawet na nogach, oczy typu Hunter eye wypatrują kukurydzy.
#smiesznypiesek #ptaki #heheszki #codziennymurzyn #golebie #dwudniowymurzyn
#smiesznypiesek #ptaki #heheszki #codziennymurzyn #golebie #dwudniowymurzyn
AnonimoweLwiatko +24
Wszedłem sobie z ciekawości od kilku ładnych lat zobaczyć jak wygląda rynek i flirt. Boże, wy tak żyjecie?
Problemu z parami akurat nie miałem tylko wzrost w opisie, trzy zdjęcia w miarę, stanowisko i jazda. Problem się pojawił kiedy przyszło do rozmów. O #!$%@? mać, o ja #!$%@?. Ładnych dziewczyn w Polsce nie brakuje, to fakt. Napalonych też nie ale inteligentnych? Ja cie #!$%@?. Nawet jak chce się spotkać i jest konkretna
Problemu z parami akurat nie miałem tylko wzrost w opisie, trzy zdjęcia w miarę, stanowisko i jazda. Problem się pojawił kiedy przyszło do rozmów. O #!$%@? mać, o ja #!$%@?. Ładnych dziewczyn w Polsce nie brakuje, to fakt. Napalonych też nie ale inteligentnych? Ja cie #!$%@?. Nawet jak chce się spotkać i jest konkretna
Cena: $182.99 (692.61 zł) / Najniższa (Gearbest & Banggood): $183.99 dnia 10.7.2019
Kupon: GBMIN36128
#kuponynazywo - obserwuj, jeśli chcesz widzieć więcej promocji
Powiadomienie cenowe - kliknij, jeśli chcesz utworzyć powiadomienie cenowe lub zobaczyć aktualne kupony dla Xiaomi Mi Note 3 6/128GB Black [HK]
---------------
Informacje o wysyłce (2019-07-22 09:48:41):
Najtańsza wysyłka: Za darmo!
---------------
[ #minote3 #kuponynazywolaptopykomorki #kuponynazywotelefony #kuponynazywoxiaomi #kuponynazywood50do200]
Wołanie do określonych słów - napisz (przykładowo) 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'!
Strona / Grupa / Fanpage / Telegram
KANAŁ w aplikacji Telegram - https://t.me/couponsfromchinacom
POWIADOMIENIA cenowe oraz aktualizowane listy kuponów znajdują się w tym miejscu
Jeśli chcesz być wołany do określonych słów kluczowych, to napisz (przykładowo): 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'
FAQ (płatność/przesyłka):
1. Czym najlepiej płacić?
PayPalem (musisz mieć założone konto PayPal!) lub kartą walutową USD (z banku lub revolut.com/DiPocket) podpiętą pod PayPala (w razie problemów jest 180 dni na