Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
Dzwoniłem właśnie do CF odnośnie wykupienia kanałów Canal plus sport 3 i 4. Dowiedziałem się że kanały te mogę dostać tylko i wyłącznie przy przedłużeniu umowy na 29 miesięcy! I będę płacił 129zl miesięcznie :-) SUPER OFERTA:-) Ponadto dowiedziałem się przypadkiem właśnie dzwoniąc tam że się zmienił się 15 lipca numer do wpłat za abonament. Szkoda ze nie zostałem o tym poinformowany ani na emaila ani na tel:-) Ogółem fajna firma, polecam Gorąco :-)
#cyfrowypolsat #ncplus #ekstraklasa
  • 10
  • Odpowiedz
  • 0
@ziggas666: później beda inne mecze zapetlac, więc będzie ciekawiej, bo będą się mieszkały ;-) a tak serio to liczyłem że to będzie koszt dodatkowy ok 10 zł /miesiąc i będę mógł mecze ekstraklasy oglądać, bo podobno wszystkie mają być na tych kanałach transmitowane live:-)
  • Odpowiedz
  • 0
@Dziglipaf:

Uwaga! Jeśli klient zdecyduje się skorzystać z nowego pakietu Ekstraklasa, będzie się to wiązało z przedłużeniem umowy na okres 24 miesięcy.

bije sie w piers ze sam tego wczesniej nie widziałem. ale tragedia
  • Odpowiedz
@Dziglipaf: Witaj. Pakiet Ekstraklasa występuje w 2 wariantach cenowych na czas określony:

· 20 zł/mies. - dostępny dla Klientów z ofertą zawierającą minimalnie pakiet Familijnym MAX do Premium MAX + Polsat Sport Premium

· 10 zł/mies. - dostępny dla Klientów z ofertą zawierającą ofertę Premium MAX
  • Odpowiedz