Wpis z mikrobloga

@Czerczil: To wykład zdecydowanie najcięższy z tych trzech, trzeba się nauczyć wszystkich zagadnień bo nie ma ulubionych pytań i pyta o wszystko zasadniczo. Nigdy nie wychodzi ponad to co wyjaśniał na wykładach, gdzie same wykłady są chyba od kilku lat te same i latają na chomikach.
  • Odpowiedz
@Czerczil: jeśli mogę coś podpowiedzieć to jakakolwiek współpraca z tym prowadzącym jest strasznie mozolna, najlepiej wszystko jest zdawać w 1 terminach bo później jest tylko gorzej. A czy ciężko? Odpowiadać tylko co się wie, tak jak kolega wyżej wykuć zdać :0
  • Odpowiedz
@Czerczil: Mi się udało zdawać Torzyna dwa razy (XD) to za drugim razem poszło mi to o wiele lepiej bo zacząłem się uczyć wcześniej niż dzień przed XD. Ogólnie to w następnym semie najtrudniejsze co będziesz miał do zdania to wydyma i PKMy, oddawaj wszystkie projekty przed czasem bo potem w sesji nie ma czasu na nic.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ptrg: w przyszłym semestrze już nie mam wydymy ;) Ale i tak mam wrzesień z niej, bo błąd rachunkowy zrobiłem XD. A projekt z PKMów jak wygląda? Bo teraz na ćwikach miałem prasę intraligstorską do zaprojektowania, a ciekaw jestem co na projekcie się dostaje.
  • Odpowiedz
@Czerczil: Tak jak napisał @StaraSzopa:
Zawsze był podział na projekt u Kurczewskiego i Torzyńskiego, gdzie u tego pierwszego znacznie łatwiej zaliczyć bo mniej się czepia. Prawdopodobnie wypisze kilka elementów (rodzaj sprzęgła, rodzaj i ilość stopni itd.) i na tej podstawie dostaniesz jakąś kombinacje do zrobienia.
Ogólnie projekt nie jest trudny ale zajmuję dość sporo czasu więc warto robić go od początku i nie zostawiać na ostatni moment.
  • Odpowiedz