Wymieńmy wszystko, co obecnie atakuje i chce zniszczyć tęczowego neuropka-wykopka:
- chrześcijaństwo - Kościół Katolicki i księża - patriotyzm - kapitalizm - broń palna - patriarchat - męskie nazwy zawodów - brak zaimków w stosunku do transów - osoby wierzące w Boga - "homofobia" - rozróżnianie tolerancji od akceptacji - każda osoba o innych poglądach, w tym ateiści gardzący gimboateizmem - rodziny wielodzietne - brak podziału na 92+n "płcie" - antykomunizm - toalety dla kobiet i dla mężczyzn - "opresyjne" stereotypy płciowe jak np. golenie pach przez kobiety - logika i fakty - "prawactwo" - ustępowanie kobietom w drzwiach - "faszyzm", "nazizm" - kierowcy aut - RiGCz - niskie podatki - prawo własności - nietolerowanie wyuzdania seksualnego w miejscach publicznych - wierzący naukowcy - merytokracja - nieakceptowanie każdej formy seksualnych zachowań - "islamofobia" - ochrona granic państwa przed nielegalnymi imigrantami - bilboardy z atrakcyjnymi kobietami w skąpej bieliźnie - osoby niepopierające zabijania nienarodzonych dzieci - posiadanie wartości w życiu - wolność słowa i wyznania - własna psychika - "odbieranie im praw" - demokracja, wybór polityka/ugrupowania, którego nie lubią - noszenie odzieży patriotycznej - zdrowy styl życia - woda z mydłem - torcik z wafelkami w lesie - życie poza piwnicą
co ich nie atakuje
- brak RiGCzu - socjalistyczna Wenezuela, gdzie większość obywateli żyje w skrajnej nędzy - państwa islamskie, gdzie prawa człowieka nie występują
Chyba już miliard razy było pisane że w kwestiach gospodarczych neuropa to w większości centrysci i liberałowie
@Kondzio11121555: Nie, to nieprawda. Wystarczy spojrzeć na jakich polityków głosują i jeszcze wielu udziela się na tagu #antykapitalizm gdzie jedyny zarzut wobec ZSRR, to ten, że to było państwo zbyt kapitalistyczne. W każdym kraju lewica ma poglądy socjalistyczne, czy to demokraci w USA, czy SPD w Niemczech. Takie eksperymenty jak Twój Ruch z teoretycznie
a partia Razem ma bolszewicki program (ale jakiś przynajmniej ma, trzeba przyznać).
Umiarkowany socdem to bolszewizm xDDD Wam to już naprawdę Korwin sprał łby. Tak, tak, więcej folnego ryneczgu, a później wielkie zdziwienie skąd się wzięły takie ruchy jak LGBT.
@Probz: Nie mów tylko, że Republikanie w USA to lewica. Tak partia Razem ma program najbardziej lewicowy w Polsce, 75% podatku dla najbogatszych to bolszewia. Przy czym nie rób ze mnie korwinisty- takie jest moje zdanie i mam na nie argumenty i nie przekonasz mnie, a program partii Razem to nie moja bajka, ale go szanuję, że przynajmniej jakiś przemyślany mają (podobnie jak PIS- tylko, że PIS faktycznie rządzi więc jakiś
W USA nie ma lewicy w rozumieniu europejskim. Są co najwyżej jakieś osobistości w postaci Sandersa czy Ocasio-Cortez. Mainstream Demokratów jest zdecydowanie neoliberalny.
Tak partia Razem ma program najbardziej lewicowy w Polsce, 75% podatku dla najbogatszych to bolszewia
Ostatnio się z tego wycofali, no ale ten ich "najbardziej lewicowy" program w Polsce, to cały czas co najwyżej umiarkowana socjaldemokracja.
Pozytywny Sutener jest już zajęty przez bułę ale przydałaby się nowa ksywka dla talerzyka ćpanculi. To powiecie na marzący sutener czy rozmarzony sutener albo uśmiechnięty sutener? Piszcie swoje sugestie i jutro zrobimy ankietkę na nową ksywkę dla talerzyka #famemma #primemma
- chrześcijaństwo
- Kościół Katolicki i księża
- patriotyzm
- kapitalizm
- broń palna
- patriarchat
- męskie nazwy zawodów
- brak zaimków w stosunku do transów
- osoby wierzące w Boga
- "homofobia"
- rozróżnianie tolerancji od akceptacji
- każda osoba o innych poglądach, w tym ateiści gardzący gimboateizmem
- rodziny wielodzietne
- brak podziału na 92+n "płcie"
- antykomunizm
- toalety dla kobiet i dla mężczyzn
- "opresyjne" stereotypy płciowe jak np. golenie pach przez kobiety
- logika i fakty
- "prawactwo"
- ustępowanie kobietom w drzwiach
- "faszyzm", "nazizm"
- kierowcy aut
- RiGCz
- niskie podatki
- prawo własności
- nietolerowanie wyuzdania seksualnego w miejscach publicznych
- wierzący naukowcy
- merytokracja
- nieakceptowanie każdej formy seksualnych zachowań
- "islamofobia"
- ochrona granic państwa przed nielegalnymi imigrantami
- bilboardy z atrakcyjnymi kobietami w skąpej bieliźnie
- osoby niepopierające zabijania nienarodzonych dzieci
- posiadanie wartości w życiu
- wolność słowa i wyznania
- własna psychika
- "odbieranie im praw"
- demokracja, wybór polityka/ugrupowania, którego nie lubią
- noszenie odzieży patriotycznej
- zdrowy styl życia
- woda z mydłem
- torcik z wafelkami w lesie
- życie poza piwnicą
co ich nie atakuje
- brak RiGCzu
- socjalistyczna Wenezuela, gdzie większość obywateli żyje w skrajnej nędzy
- państwa islamskie, gdzie prawa człowieka nie występują
#4konserwy #humorobrazkowy #heheszki #bekazlewactwa #bekazkomunistow #bekazlgbt #neuropa
@Kondzio11121555: Nie, to nieprawda. Wystarczy spojrzeć na jakich polityków głosują i jeszcze wielu udziela się na tagu #antykapitalizm gdzie jedyny zarzut wobec ZSRR, to ten, że to było państwo zbyt kapitalistyczne. W każdym kraju lewica ma poglądy socjalistyczne, czy to demokraci w USA, czy SPD w Niemczech. Takie eksperymenty jak Twój Ruch z teoretycznie
@djtartini1: Co #!$%@? xD
Umiarkowany socdem to bolszewizm xDDD Wam to już naprawdę Korwin sprał łby. Tak, tak, więcej folnego ryneczgu, a później wielkie zdziwienie skąd się wzięły takie ruchy jak LGBT.
Tak partia Razem ma program najbardziej lewicowy w Polsce, 75% podatku dla najbogatszych to bolszewia. Przy czym nie rób ze mnie korwinisty- takie jest moje zdanie i mam na nie argumenty i nie przekonasz mnie, a program partii Razem to nie moja bajka, ale go szanuję, że przynajmniej jakiś przemyślany mają (podobnie jak PIS- tylko, że PIS faktycznie rządzi więc jakiś
W USA nie ma lewicy w rozumieniu europejskim. Są co najwyżej jakieś osobistości w postaci Sandersa czy Ocasio-Cortez. Mainstream Demokratów jest zdecydowanie neoliberalny.
Ostatnio się z tego wycofali, no ale ten ich "najbardziej lewicowy" program w Polsce, to cały czas co najwyżej umiarkowana socjaldemokracja.