Wpis z mikrobloga

Mirki pomóżcie!
Napisal dzis do mnie byly chlopak. Rozstalisny sie dawno temu- on mnie zostawil dla innej dziewczyny. Nie utrzymywalismy kontaktu i nie wiem czy nadal z nią jest. Zapytal co slychac. Niby nic takiego, ale obgryzlam juz wszysykie paznokcie z nerwów bo nadal uważam, ze ten chlopiec jest miłością mojego życia. Nie mam pojecia cxy zatesknil czy naprawde jest ciekawy co slychac (rozstalismy sie w milych slowach i nawet sie przytulilismy na odchodne, wiec nie moge wykluczyc, ze po prostu chcial byc mily i milo wspominany).Odpisywac mu? Co byscie zrobili? Lekko mi honor nie pozwala, ale z drugiej strony troche #!$%@? honor, jesli moge odzyskac najlepszego czlowieka w moim zyciu. Zdanie kolezanek juz znam- #!$%@? goscia bo Cie zostawil, nie ponizaj sie itd. Nie jestem przekonana co do slusznosci tej rady, dlatego prosze o rade rowniez Was.

• 26
  • Odpowiedz
on mnie zostawil dla innej dziewczyny.

ale z drugiej strony troche #!$%@? honor, jesli moge odzyskac najlepszego czlowieka w moim zyciu

jeśli zostawił cię dla innej osoby to nie jest najlepszym człowiekiem w twoim życiu, tylko ty go za takiego postrzegasz, a realia są zgoła inne xD wychowałaś się może w rodzinie bez taty? bo to brzmi trochę jak daddy isues i jakbyś desperacko szukała miłości od mężczyzny której nie dostałaś w
  • Odpowiedz
  • 0
@piesekwpizamce Olej tego Mirasa Karyna! Wiesz, skoro on Ciebie zostawił to znaczy, że Ty nie jesteś miłością jego życia. W magiczną przemianę nie wierzę. A odezwał się, bo może brakuje mu dziewczyny i hmm... przytulania :)
  • Odpowiedz
wiec nie moge wykluczyc, ze po prostu chcial byc mily i milo wspominany

@piesekwpizamce: Ja wiem, że to może być szok, ale jak nie wiesz jakie ma zamiary, to go spytaj. Żadna z Twoich przyjaciółek, pewnie na to nie wpadła, co? Dziewczyno jak czegoś nie wiesz to pytaj, chłopy są proste jak drut...
  • Odpowiedz
@piesekwpizamce: to dobrze.

natomiast wracając do pytania - nie odpisuj, jeśli był w stanie cię zostawić dla innej to dlaczego w niedalekiej przyszłości miałby tego nie zrobić drugi raz? on dla ciebie jest kimś wyjątkowym, ty dla niego już zdecydowanie taka nie jesteś skoro był w stanie cię zastąpić. ale to tylko i wyłącznie twoja wola, zrób tak żebyś była szczęśliwa, możesz go nawet przepraszać za to, że jesteś niedoskonała
  • Odpowiedz
@WhiskyRomeo: powiem Ci tak: to nawet śmieszne bo w naszyn zwiazku zawsze mielismy lekko odwrocone role. Ja mowilam czego chce wprost i oczekiwalam tego od niego, a on mącił jak baba przed okresem xD nie pytam

@majkelwykopowicz: @Fako: a co jesli po latach sobie uswiadomil, ze popelnil blad? Zawsze skreslacie ludzi i nie dajecie drugiej szansy?

@Namarin: a co mialam sie mu rzucic z
  • Odpowiedz