Wpis z mikrobloga

#mbank jestem w szoku. Dzwoni telemarketer. Przedstawia się i mu mówię że ofertę to mam u Was na internecie i przez telefon to nie chce i tu zaskoczenie największe. Pani sama z siebie proponuje wycofanie zgody na marketing telefoniczny, przyjmuje dyspozycję i miłego dnia. Jestem w szoku że tak normalnie, po ludzku, że tak otwarcie.
  • 6
  • Odpowiedz
@Desseres loz, ja. Dzisiaj dzwoniłem na infolinię play i w ciągu 2.minut udało mi się wszystko załatwić i wszystkiego dokładnie dowiedzieć. Byłem w takim szoku ze tak szybko poszło że aż brak mi słów.
  • Odpowiedz
@Kopiec-Kreta: a zaproponowali Ci sami z siebie że przestaną Cię nękać głupimi spam telefonami? Czy może po drodze handlowiec zaznaczył że sprzedajesz nerkę za 10GB internetu co miesiąc?
  • Odpowiedz
@Desseres nie musiał. Wszystkie zgody dawno mam wycofane i na serio odtego czasu nie mialem ani jednego telefonu. Wiec dlatego zawsze mnie dziwi jak ktoś pisze ze pomimo wycofania zgody ktoś do nich dzwoni. Ja mam spokój.
  • Odpowiedz
@Kopiec-Kreta: nadal nie rozumiem. Nie napisałem że miałem wycofaną zgodę i dzwonią. Pierwszy raz się spotkałem że telemarketer sam z siebie, w otwarty sposób pyta się czy chce wycofać zgodę. Sam to proponuje, wychodzi z tym pierwszy. Stwierdza że nie ma zamiaru truć mi dupy i nie stara się ukradkiem rozłączyć żeby próbować szczęścia w przyszłości.
  • Odpowiedz