Aktywne Wpisy
noipmezc +7
kupilem se dziś ten polecany na wykopie keczup roleski i powiem szczerze ze myslalem ze bedzie lepszy
no ale nie jest zly zeby nie bylo, ale czy go kupie drugi raz to musze sie zastanowic jeszcze
no ale nie jest zly zeby nie bylo, ale czy go kupie drugi raz to musze sie zastanowic jeszcze
travisbickle1899 +40
Proszę państwa Denis patrzący jak chłop się tłumaczy z masturbacji do drugiego chłopa na kamerce. Ja dopiero zacząłem to oglądać i nie mogę xD Na sam początek Szadziński który łyka przeprosiny Natana xD Zazdrośćcie mi że dopiero zaczynam to oglądać xD Tak się robi freak fighty, pozdrawiam cię Baysangur #famemma #cloutmma
#kedzierzynkozle #opolskie#opolskie #opole (dla zasiegu)
Dziś ok. godziny 18:00 na terenie Grupy Azoty Zakładów Azotowych Kędzierzyn S.A. wybuchł pożar, który objął zasięgiem suchą trawę w sąsiedztwie biologicznej oczyszczalni ścieków, a następnie związki organiczne w odstojnikach. Na miejsce niezwłocznie wezwano jednostki ratownicze. Od początku zdarzenia nie było zagrożenia dla życia i zdrowia ludzkiego ani dla bezpieczeństwa instalacji produkcyjnych, które przez cały czas pracowały bez zakłóceń. Akcja służb ratowniczych została zakończona o godz. 19:30.
NAwet jest prawo, ze w jednym miejscu nie mozna przechowyc wiecej niz 300 ton saletry właśnei ze względu na jej łatwopalnosc.
BA, nawet cięzarówka wioząca salttre do rolnika czy na skład musi być specjalnie oznaczona, ze wiezie materiały niebezpieczne- łatwopalne.
Komentarz usunięty przez moderatora
Sam czysty wysadzić jest strasznie trudno. Zakaz wywodzi się stąd, że kiedyś próbowano poluzować zbitą kupę azotanu amonu z użyciem dynamitu. Zdetonowało około 10% tej wielotonowej kupy, została dziura w ziemi i zniszczone miasto.
Komentarz usunięty przez autora