Wpis z mikrobloga

Niektórzy piszą, że to definitywny koniec magicala, ale prawda jest taka, że jak tylko skończy się zakaz, to na pierwszym strimie po powrocie na luzie zarobi 2k w kilka godzin. Jeszcze wspomnicie moja słowa [] Na rynku patostrimerów to magical rozdaje karty, można powiedzieć, że jest monopolistą i dlatego jeszcze dłuuuugo się nie skończy. Taka jest prawda ¯\_(ツ)_/¯

#danielmagical #patostreamy
P.....o - Niektórzy piszą, że to definitywny koniec magicala, ale prawda jest taka, ż...

źródło: comment_nX2LeCxG6zcPxUxeW5W5sJeKSOb48FEl.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RETROWIRUS: to jest chyba tylko srodek zapobiegawczy na jakis czas, ktos cos pisal ze mozna to na kaucje zmienic wiec mozliwe, ze jak wyjdzie to bedzie juz mogl sie pokazywac ale ekspertem nie jestem xD zreszta gural tez mial niby zakaz a, streamuje, rafatus mial bana na twarz na yt I tez streamuje, te zakazy to #!$%@?
  • Odpowiedz
@Bruteno1: Pamiętaj, że ludzie to zwierzęta i kierują nimi instynkty. W przypadku magicala i innych pato streamerów, działa tu psychologia tłumu. Ludzie wysyłają bo chcą poczuć się lepsi oraz dlatego, że inni wysyłają. Dzieci wysalają bo chcą pozdrowienia, żeby się w szkole pochwalić, matki wysyłają bo czują się bogate po 500+, patusy zza granicy wysyłają grube donejty bo są samotni i nie mają na co kasy wydawać zarobionej na zmywaku
  • Odpowiedz
@Obludnikk: Lewandowski ma inny sposób zarobku i zarabia tyle, że to raczej on może dawać innym, niż ktoś jemu więc to akurat słaby przykład XD co do reszty się zgadzam, ale dalej nie jest to żebractwo, bo jednak nikt o te pieniądze nie prosi, nikt nie mówi "daj 2 złote bo nie mam co jeść"
  • Odpowiedz
Lewandowski ma inny sposób zarobku i zarabia tyle, że to raczej on może dawać innym, niż ktoś jemu więc to akurat słaby przykład XD co do reszty się zgadzam, ale dalej nie jest to żebractwo, bo jednak nikt o te pieniądze nie prosi, nikt nie mówi "daj 2 złote bo nie mam co jeść"

@Bruteno1: Ale zaorane ja dziękuje, widać że pobierałeś nauki i króla pibeczka !
WM WM WM
  • Odpowiedz
@PanEdzio: zobaczymy, bo ja jestem pewien ze max pare streamow lub 1 z wybrykami i znowu przerwe zrobi. Sobie na tyle nagrabil ze rozne instytucje zaczely sie nim interesowac a ze jest taki glupi i kontrowersyjny to mu szybko ukroca zabawe ma yt. + trzeba czekac az ten nowy minister sie zabierze za patostreamerow, jak ruszy cos przeciwko im to szybko trend zniknie z sieci.
  • Odpowiedz
@PanEdzio: Czemu nie bierzesz pod uwagę, że takie coś jak patostream z dnia na dzień może się skończyć (z różnych powodów) i magical będzie zapier.. w biedronce wykładając towar na nockach.
  • Odpowiedz
@Bruteno1: bardziej chodziło mi o sposób w jaki działa internet. W internecie donejt 50+ zł wydaje się normalny. W normalnym świecie nie jest to normalne, bo nikt nie podszedł do patusa i nie dał mu 50 zł do łapy.
  • Odpowiedz