Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +161
Szukam brytolskich filmów do oglądania. Nie chodzi o samą produkcję brytyjską a ten ciężki brytolski klimat - brzydkie ulice, brzydkie mordy, szara pogoda i ciężki akcent, że bez napisów nic nie rozumiesz.
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
Maczuga_Herkulesa18 +370
100 plusów i pisze do konsultantki sklepu erotycznego w którym się zaopatruje, że świetnie się bawie przy ich zabawkach + wklejam jej odpowiedz w komentarzu #logikaniebieskichpaskow
"Wku*wia mnie, że używają mojego nicku żeby się wybić"
"Ja używam ich nicków bo oni mają mój"
"Moderator niech wypisze nicki wszystkich osób nawet tych zagranicznych"
Tucznik wytłumacz mi który zagraniczny Youtuber używa Twojego nicku, hipokryto zfasowany?
#danielmagical #patostreamy #fas
@Dyskretny: Boże co za debil z Ciebie.... Bezmózgu włącz sobie restream i cofnij idioto mówił wyraźnie, że ZARAZ każe moderatorowi wpisać wszystkie nicki zagraniczne! Jesteś za głupi żebym tracił czas na dyskusje z Tobą, #!$%@? głabie.
"1) Polscy Youtuberzy używają mojego nicku w nazwie dla wyświetlenヽ( ͠°෴ °)ノ
2) Ja bym nie używał innych tagów gdyby inni tego nie robili a wpisuje bo oni też to robią...(ꖘ‸ꖘ)>
3) Dla wyświetleń pododaje nicki zagranicznych osób (nawet tych którzy o
@Dyskretny: Więc teraz mi napisz barani łbie który zagraniczy Youtuber używa jego tagów?!!!!!!
=> Stosowanie różnych, sprzecznych wzajemnie zasad moralnych przy różnych sytuacjach (np. wymaganie od męża żeby nie zdradzał i jednoczesne zdradzanie męża)
A teraz kartoflu podstaw sobie zachowanie tucznika który: nie chce zeby używac jego tagu a sam chce uzywać tagów youtuberów zagranicznych którzy jego tagu nei używają..
CO za debil z Ciebie