@mbyshwnt: A żyćko jak żyćko. Umiera mi się po dzisiejszym dniu. Teraz lurkowanie internetów i robienie projektu z #grafika3d. Może potem jeszcze gdzieś wyskoczę, ale -15 stopni które dzisiaj uświadczyłem, skutecznie mnie odpycha ( ͡°ʖ̯͡°) A tam, jak żyćko?
@Runlaxis: od kiedy wstałam robię jakiś durny research proposal na jutro, a na spacer nie pójdę, bo chyba bym zdechła od tego smogu ( ͡°ʖ̯͡°) pomarudzone. Oby do przerwy zimowej Co to za projekt robisz, coś ładnego?
@mbyshwnt: Hobbystycznie robię sobie aktualnie "otoczenie" do takiego jednego zamysłu w głowie, który przekazać ma pewne "backstory". Mogę ci wysłać na priv jak chcesz, bo na wypoku rzadko się chwalę swoimi pracami ( ͡°ʖ̯͡°)
@Runlaxis: pewnie! Szczerze mówiąc jestem zainteresowana wszystkim co nie jest tym nad czym pracuję. Taaak, muszę zrobić coś na kształt super rozbudowanego planu pracy, z celami badania, metodą, desk researchem, ograniczeniami, pytaniami badawczymi... tylko temat pracy musi być inny niż ten >mój<, więc mnie to obchodzi... wcale ¯\_(ツ)_/¯ P.S. Ciekawe, czy gorzej niż u mnie
Pozytywny Sutener jest już zajęty przez bułę ale przydałaby się nowa ksywka dla talerzyka ćpanculi. To powiecie na marzący sutener czy rozmarzony sutener albo uśmiechnięty sutener? Piszcie swoje sugestie i jutro zrobimy ankietkę na nową ksywkę dla talerzyka #famemma #primemma
A tam, jak żyćko?
Co to za projekt robisz, coś ładnego?
Research proposal? To coś na studia?
PS. Smog here też zabija. #slask dalej ambitnie
Taaak, muszę zrobić coś na kształt super rozbudowanego planu pracy, z celami badania, metodą, desk researchem, ograniczeniami, pytaniami badawczymi... tylko temat pracy musi być inny niż ten >mój<, więc mnie to obchodzi... wcale ¯\_(ツ)_/¯
P.S. Ciekawe, czy gorzej niż u mnie