Ta toruńska policja zaczyna mnie #!$%@?ć. Mają w dupie ćpanie, bicie menelicy, żadnych mandatów nie wystawiają za zakłócanie ciszy nocnej chociażby, ale jak tuczuś ma jakiś problem to zaraz się zjawiają z pomocą. Co to #!$%@? ochrona dla patologii za hajs podatników, czy "strażnicy porządku"? Mam tego już serdecznie dość, jutro szukam wszystkich shotów z nieudolności toruńskich stróżów prawa, zarówno z interwencji jak i powodów interwencji np tucznik #!$%@? menelice, przyjeżdża policja i właściwie #!$%@? z tego jest, albo wyginający się PZ i Ci z antynarkotykowej. Jeszcze im makowiec w gardle stanie. #danielmagical #patostreamy
@TaSQ: podepnę się pod pomoć jak trzeba ;) informuj mnie co do twoich działań, ja jutro szukam numeru na komendę podlegającą pod urzędniczą i także dzwonie
@TaSQ: Bicie menelicy to tam #!$%@?, jest to rzadkie i obrażenia nikłe. Ale #!$%@? jacy przez menelice mimo że jest mega udokumentowane to żadnych konsekwencji przez to ona nie ma
@TaSQ: jesli zbierzesz ten materiał w całosc to wrzuc na wykop, tez zglosze skarge; nie ukrywam ze zwyczajnie nie chce mi sie montowac tych shotow, ale jak by był gotowy materiał to równiez w swoim imieniu powiadomie komende główną policji. Zwlaszcza chodzi o narkotyki, pezet ciagle chodzi nacpany, a za futer to by go zamkneli, moglby zapomniec o wyroku w zawieszeniu, bo to twarde narkotyki. Chlopaki za grama ziola w pasiaki
@TaSQ: szota wez nawet ostatniego jak wpadli po kłótni z agniecha Słychać tam jak mówiła do nich, że ją uderzył a oni nic z tym nie zrobili normalnie zabierają na dołek. I jeszcze te rafałek dobrze się czujesz?
@TaSQ: moze dlatego, ze to wolny kraj, samo bycie pod wplywem narkotykow siedzac w domu nie jest nawet nielegalne, sam przegryw na tym wykopie, moze do kazdego ma policja wchodzic I szukac cpania ? Moze wszystkim co maja stream ? Wez pomysl troche jak dziala prawo
@TaSQ: i też weź po uwagę ten tekst policjanta do Pezeta: Rafałek jak tam :) i też jak zbierzesz w całość materiał to wyślij na priv do mnie albo dodaj na wykop i mnie oznacz, bo sam mam ochotę zgłosić skargę :)
@gwaltochron: @BananowyBananowiec: @ferf676: O 16 kończę pracę. Jak wrócę do domu, to tak jak mówiłem, poszukam shotów i wysyłam zgłoszenie. Postaram się też zrobić z tego po prostu znalezisko, w którym będzie poradnik z linkami i przykładowym zgłoszeniem.
@TaSQ: juz masz duzo plusuf, musisz to zrobic albo usun konto ( ͡°͜ʖ͡°) A tak na serio, to fakt faktem ta policja w toruniu to dobra beka xD sam magical (chyba na streamie z klotnia z nosaczem) mowil, ze ten policjant to jego kolega
#danielmagical #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora
Słychać tam jak mówiła do nich, że ją uderzył a oni nic z tym nie zrobili normalnie zabierają na dołek. I jeszcze te rafałek dobrze się czujesz?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
A tak na serio, to fakt faktem ta policja w toruniu to dobra beka xD sam magical (chyba na streamie z klotnia z nosaczem) mowil, ze ten policjant to jego kolega