#lumia #lumia930 #windowsphone Mirki, mam problem. Wygrzebałem z szafy stara lumie930, miałem z nią taki problem, że sama się resetowała, startowała, logo nokia, windows i od nowa reset. W serwisie mi wtedy powiedzieli, ze to pewnie problem z lutami i dałem sobie spokój. Teraz pomyślałem, że może by wypiec płytę główną w piekarniku, tak jak karty graficzne. Co o tym myślicie? Wiem, że był jeden Mirek, co relacjonował naprawy iphonów, zawołałby go ktoś, może by się wypowiedział. Pozwalam sobie wrzucić post jeszcze raz, może więcej osób zauważy.
Mirki, mam problem. Wygrzebałem z szafy stara lumie930, miałem z nią taki problem, że sama się resetowała, startowała, logo nokia, windows i od nowa reset. W serwisie mi wtedy powiedzieli, ze to pewnie problem z lutami i dałem sobie spokój. Teraz pomyślałem, że może by wypiec płytę główną w piekarniku, tak jak karty graficzne. Co o tym myślicie? Wiem, że był jeden Mirek, co relacjonował naprawy iphonów, zawołałby go ktoś, może by się wypowiedział. Pozwalam sobie wrzucić post jeszcze raz, może więcej osób zauważy.