Wpis z mikrobloga

@bajeron: Napewno to nie gowno burza jedna dziewczyna broniąc euroowekk sama przyznała ze dochodzi tam do molestowania tylko ona chyba nie wie co to molestowanie
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@bajeron: kilka osób ma wątpliwości czy nie jest łamane prawo na tych wycieczkach, więc nagłośnili sprawe. Niestety @Moderacja to banda idiotów i zachowuje się jak by była w to zamieszana i blokuje każdy wpis o tym, przez co jeszcze więcej wpisów się pojawia. I koło się kreci.
  • Odpowiedz
@bajeron: też nie wiem o co chodzi, a nikt żadnego linka nie poda XD widzę, ze też się dowiedziałeś z komentarzy o co chodzi xD
Narazie to widzę tylko jakieś selfiaki młodych facetów z dziećmi, i tyle...
  • Odpowiedz
@Ranger: no tak, to takie składane informacje bo główne posty/wykopaliska są (z tego co czytam) usuwane regularnie. Poszperałem w necie i niby coś tam jest pod tym hasłem, że śniadzi opiekunowie dzieci piszą im potem jakieś zebreźne, natarczywe hasła na messengerze
  • Odpowiedz
@bajeron: @Bartoshh: @Ranger: jakiś wykopek wrzucił sobie zmanipulowane znalezisko, w którym sugerował, że euroweek organizuje spotkania nieletnich Polek z uchodźcami i że oni je tam molestują. Na dowód tego pokazał kilka zdjęć z ponad 8000 z galerii organizacji, które według niego były niepokojące. Te niepokojące zdjęcia to właśnie zwykłe selfie z „uchodźcami”(którzy w rzeczywistości byli normalnymi opiekunami). W komentarzach pojawiła się psychoprawica, wylewano tam najgorsze szambo
  • Odpowiedz
@Wypok2: dzięki za info ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli jak zwykle dezinformacja bo każdy ma swoją prawdę. Te zdjęcia o których mówisz były na różnych portalach, też jakoś widziałem zwykle selfie i niby screeny z rozmów... ale to można żaden dowód XD zwłaszcza że tam jakieś randomowe imiona i awatary są powrzucane
  • Odpowiedz