Wpis z mikrobloga

@Stefan_Dywersant: To zależy co chcesz przyrządzić. Świetna jest pizza z kota. 100 g kociej sierści, 3 łapki, pół ogona i szczypta pazurków do smaku. Ustawić piekarnik na 200 stopni a w międzyczasie wygłaskać. Podawać mruczące ( )
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
@night_witch95: ale masz kota ktory łazi po kuwecie parapecie podworku miedzy smietnikami a na koniec siedzi na twojej desce do krojenia to jest syfiaste, a potem ty i podobni do ciebie zapraszacie do siebie gosci czestujecie zarciem weeee zygom
  • Odpowiedz
@alcest: A ty idź wyliż dupę swojemu kotu.

Mam nadzieję, że nie masz dzieci, bo jak im robisz jedzenie w takich warunkach to na bank skończą z toksoplazmozą czy innym syfem. Wtedy będziesz tłumaczył lekarzowi, że przecież to niemożliwe, bo koty się myją...
  • Odpowiedz
  • 2
@grzesiek-bat: Ja pierdziele, tak bóldupicie o deskę, którą się myje i wyparza (nawet jeśli po niej żaden kot nie chodził), a jestem pewna, że jeden z drugim dotyka swojego obślizgłego siurka i rąk nie myjecie ( ) Już nie wspominając o klamkach, telefonach i wielu innych rzeczach, które dotykacie cały czas, a nie myjecie. I gwarantuje, że tam będzie więcej bakterii i zarazków niż na mojej
  • Odpowiedz
  • 0
@grzesiek-bat: gorszy syf w szpitalach jest. Nie ma o czym dyskutować. Mam nadzieję, że rączki co 5 min smarujesz żelikiem antybakteryjnym. Pozdrawiam Cię wraz z moim kotem na blacie ( )
  • Odpowiedz