Adrian stosunkowo wolno czyta. Czyta wolniej niż podpisuje, czyta wolniej niż twittuje... ale przynajmniej się ciągle uczy. #duda #dobrazmiana #polityka
@Cr2O3: Sądziłem że jesteś z popularnego tutaj gatunku "pis może i trochę przesadza ale to są patrioci, za po to dopiero było!!!" najwyraźniej się myliłem ( ͡°͜ʖ͡°)
@zirytowana_plaszczka: oni chcą Polskiej uległości względem kogokolwiek byle by nie Polaków, dziwi mnie też ich hejt na PiS bo to przecież lewusy a neuropki kochają socjalizm.
@zirytowana_plaszczka: czyli według ciebie Polska źle zrobił że podjęła walkę z bolszewikami w latach dwudziestych poprzedniego wieku? Albo że w ogóle starała się o swoją niepodległość wcześniej??
No tak, to na pewno spisek ( ͡°͜ʖ͡°) Wszędzie lewactwo, pod tamtym kamieniem też ( ͡°͜ʖ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
https://youtu.be/c-nZDbPQb84
@zirytowana_plaszczka: lewusy nie czytają nawet tytułu, patrzą tylko kto napisał xD
Dlaczego owczarki niemieckie? I dlaczego uważasz że siedzą tam tylko ludzie którzy chcą polskiej uległości względem Niemiec?
mnóstwo
@zirytowana_plaszczka: oni chcą Polskiej uległości względem kogokolwiek byle by nie Polaków, dziwi mnie też ich hejt na PiS bo to przecież lewusy a neuropki kochają socjalizm.
Współpraca i kompromis to nie
@zirytowana_plaszczka: dobrze się ukrywają xDDDDDDDD
@zirytowana_plaszczka: oczywiście że to uległość jeżeli kompromisy są tylko z jednej strony tak jak to ma miejsce
No tak, to na pewno spisek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wszędzie lewactwo, pod tamtym kamieniem też ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zirytowana_plaszczka: czyli według ciebie Polska źle zrobił że podjęła walkę z bolszewikami w latach dwudziestych poprzedniego wieku? Albo że w ogóle starała się o swoją niepodległość wcześniej??
??