Wpis z mikrobloga

Xiaomi Mi8 Lite 4/64GB Snapdragon 660 czarny w cenie 239.99$ Kod rabatowy: GBMP8LITE (bez refa)

To chyba jeden z najszybciej tracących na wartości telefonów Xiaomi...

#nowepromocje - pojedyncze promocje z chińskich sklepów. Obserwuj, albo czarnolistuj.

Szukasz więcej?
Strona ChinskieKody
Polub stronę na Facebooku lub dołącz do grupy Chinskiekody
Informacje na temat zwrotów z Cashback
lub zobacz tag #chinskiekody
rybak_fischermann - Xiaomi Mi8 Lite 4/64GB Snapdragon 660 czarny w cenie 239.99$ Kod ...

źródło: comment_Cpt91tEyceALuTCnsnIUyMxhyB5aFq6p.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
@rybak_fischermann: ja to sie zastanawiam, czy seria mi note wroci w jakiejkolwiek odsonie. Bo chyba tylko mi note i mi note pro odniosly spory sukces i byly cos warte. Mi note 2 a potem uwstecznione note 3, to byl moim zdaniem labedzi spiew.
Przeciez teraz normalne mi ma rozmiary wieksze niz seria mi note, a powyzej tego siedzi max.

Z checia bym pobawil sie tym lite jak to wyglada co i
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: dopóki qualcomm nie wypuści nowego procesora 855, albo nie zrobi nowych 6XX i 7XX to większość telefonów Xiaomi będzie wyglądać dokładnie tak samo - oferta 3/4/6/10GB, pamięć 64/128/256, aparat, co będzie pod ręką i praktycznie wszystko to samo. Trochę Redmi 6 się wybiło poza standard, ale nie wiem, czy na lepsze.
Mi Mix 3, niby jest fajnie, Mi8 trochę nudne, więc ludzie i tak wybiorą OP6T. Ja chyba teraz wybiorę
  • Odpowiedz