Aktywne Wpisy
wykop +11
Drodzy Wykopowicze,
mamy dla Was ważne informacje! W związku z koniecznością dostosowania regulaminu do wymogów prawnych, od 12 lipca 2024 roku zacznie obowiązywać nowy regulamin. Jednak już dziś wprowadzamy kilka kluczowych zmian, które wpłyną na funkcjonowanie serwisu. Zmiany, które wprowadzamy:
1. Nowe oznaczenia treści wideo:
- Wprowadzamy nowe oznaczenia wiekowe dla treści wideo: 12+ oraz 16+. Te zmiany mają na celu lepsze dostosowanie treści do odpowiednich grup wiekowych.
- Pojawi się
mamy dla Was ważne informacje! W związku z koniecznością dostosowania regulaminu do wymogów prawnych, od 12 lipca 2024 roku zacznie obowiązywać nowy regulamin. Jednak już dziś wprowadzamy kilka kluczowych zmian, które wpłyną na funkcjonowanie serwisu. Zmiany, które wprowadzamy:
1. Nowe oznaczenia treści wideo:
- Wprowadzamy nowe oznaczenia wiekowe dla treści wideo: 12+ oraz 16+. Te zmiany mają na celu lepsze dostosowanie treści do odpowiednich grup wiekowych.
- Pojawi się
kuba181797 +16
Chyba jedyne co mnie niesamowicie denerwuje w naszej ukochanej branży to, że 90% programistów jest przegrywami. Chłop 25-35 lat i nosi przepocone koszulki z marvela czy innymi pokemonami, niedopasowane jeansy i sportowe buty które nie mają za grosz stylu - czasem mam wrażenie, że to są po prostu dzieci w ciele dorosłego mężczyzny. Nie pogadasz jak facet z facetem bo jedyne na czym się zna to IT. Zapomnij o rozmowach na temat
To chyba jeden z najszybciej tracących na wartości telefonów Xiaomi...
#nowepromocje - pojedyncze promocje z chińskich sklepów. Obserwuj, albo czarnolistuj.
Szukasz więcej?
Strona ChinskieKody
Polub stronę na Facebooku lub dołącz do grupy Chinskiekody
Informacje na temat zwrotów z Cashback
lub zobacz tag #chinskiekody
No i cholera ta wersja lite to takie niewiadomo co, procek gorszy od SE, aparat to zagadka, ale pewnie tez gorszy, no ciecia gdzies musza byc.
Przeciez teraz normalne mi ma rozmiary wieksze niz seria mi note, a powyzej tego siedzi max.
Z checia bym pobawil sie tym lite jak to wyglada co i
Mi Mix 3, niby jest fajnie, Mi8 trochę nudne, więc ludzie i tak wybiorą OP6T. Ja chyba teraz wybiorę
A tak btw masz jakies sygnaly jak sie sprawuje ten mediatek w redmi 6? Cos sie poprawilo, czy standardowe gowno w papierku.