Aktywne Wpisy
RedBulik +156
Wyśmiewanie religii xDddddd do miliarda innych parodii Ostatniej Wieczerzy też się tak dzbany sapaliście? Czy taki Żywot Briana to też herezja i atak na wasze obleśne, pełne hipokryzji prawackie serduszka? Walić was w oczodoły xD
#paryz2024
#paryz2024
CrokusYounghand +1225
Mordo, jakie promowanie lewactwa, mordo? To taka zabawa, mordo. Taka konwencja. Rużne są, mordo. To tylko tak dla funu, mordo. Jaka dewiacja, mordo? Przecież rurzni ludzie tam byli, mordo. Słuchaj, mordo: tu o sport chodzi, mordo. Musisz to zrozumieć, mordo.
#paryz2024
#paryz2024
Pierwszy raz w sumie czuję taki stres przed tindermeetingiem bo bardzo mi się spodobała. Aż za łatwo to poszło, mam nadzieję, że mnie nie wystawi. Jak ktoś jest ciekawy to niech zaplusuje ten wpis, powiem czy przyszła i czy rzeczywistość potwierdza zdjęcia.
Niestety poza wyglądem słabo - gównokierunek, drogie restauracje i bary za hajs beciaków lub rodziców. Może dopływ pieniędzy się skończył i chce skorzystać na frajerach polaczkach przy pomocy tindera.
#tinder
Tag ekspercki #przegryw
#rosja
@Kapitalis: XD
@Pawlikowski-33: 180cm+ i silna linia szczęki, mówi Ci to coś?
taki los beciaków
@srantus: Ciut mogę zapłacić żeby poprzebywać z taką pięknością, ale do czasu.
@NowyLepszySzatan667: Oligarcha jej znajdzie syna innego oligarchy.
@Rajder_nygga: Na razie miejsce publiczne monitorowane
LUDZIE ILE PLUSÓW, OSZALELIŚCIE?
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeśli nie sympatia, to co? Tinder? Imho jeszcze gorsze laski tam siedzą - prawie same puste księżniczki.