Aktywne Wpisy
iErdo +508
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
placebo_ +238
ciekawostka: internetowy sklep Cejrowskiego jest zamknięty w niedziele xDD #cejrowski #bekazkatoli
Kraków jest miastem jakim jest, jest ciasno i pogódź się z tym, albo wyprowadź do huty, tu jest luźniej :)
A tak serio, komunikacja tramwajowa w Krakowie ssie i to mocno
@Naru: Na których konkretnie ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) na linii 2 ?
Choćby:
1) Trasa od Ronda Grunwaldzkiego aż po Czerwone Maki (a może nawet i dalej, bo już od poczty jedzie się całkiem sprawnie, przez Dietla przejazd też jest bezproblemowy)
2) Trasa aleją Jana Pawła 2
3) Trasa aleją pokoju
4) Trasa na mały płaszów (linia 20, od ronda mogilskiego do płaszowa)
5) Trasy na
@Naru: Wzbudzanie świateł w 2 miejscach, źle ustawione sygnalizacje, niepotrzebne światła na przystankach typu AWF gdzie tramwaj stoi na "czerwonym" o godzinie 23 bo światła dla pieszych nie są wzbudzane przyciskiem. Rondo Czyżyńskie to kpina, od placu centralnego w kierunku Kopca Wandy to jeden wielki wstyd.
@Naru: To samo co wyżej, wzbudzanie w dwóch miejscach, źle ustawione światła, teraz doszedł przepis o