Aktywne Wpisy

cordianss +6
Dymy kończą się tam, gdzie komuś może stać się realna krzywda. To co zrobił Tyburski były bardzo niebezpieczne i jako koneserowi patologi jest mi smutno. Należy to potępić.
#famemma
#famemma

Krzysio_misio12 +15
#!$%@? jak można tak się zapuścić w młodym wieku, coś obrzydliwego
Tlusci ludzie są w #!$%@? obleśni
#famemma
Tlusci ludzie są w #!$%@? obleśni
#famemma
źródło: IMG_20240513_231153
Pobierz

PS. Jak dla mnie walka bez zwycięzcy. Dlatego że ja to widze tak że ktoś wygrywa albo na punkty albo przed czasem dając 2 osobie #!$%@?. Pan R tego nie dał. Pan R wygrał bo Danielowi rozebała się noga... Może źle to widze ale to nie jest przekonująca wygrana, w ogóle wygrana tylko nabycie przewagi na krzywdzie drugiego. Nic bym nie pisał gdyby Pan R rzeczywście mu #!$%@?ł ale tak nie było
WM!
#danielmagical #patostreamy
Chyba nie wiesz kolego jak wyglądają walki mma, bijesz dopóki sędzia nie przerwie ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
nie zmienia to oczywiście faktu, że nie był to techniczny nokaut, po prostu sędzia za późno przerwał walkę
@pibeczek123: ale wiesz, że walczy się do momentu jak sędzia przerwie walkę? zawodnik nie jest od tego, żeby patrzeć na stan przeciwnika tylko od tego, żeby go napi...lać. od patrzenia na stan obu zawodników jest sędzia. i sędzia zachował się właściwie, niemal