Aktywne Wpisy
Emil_L +47
Macie pomysł jak znaleźć kierowcę, który bezmyślnie zaparkowal auto wczoraj w Krakowie przy ul.Stradomskiej 8 około godz. 17:00?
Tak mnie zablokował, że wyjeżdżałem ponad 40 minut, rysując przy okazji swój zderzak. Lexus nawet nie tykniety...
Zostawiłem temu komuś karteczkę z prośbą o kontakt, ale olewka.
Nr rej Lexusa: KR2pj69 (wzięty w leasing w ING Kraków).
#krakow
#csiwykop
Tak mnie zablokował, że wyjeżdżałem ponad 40 minut, rysując przy okazji swój zderzak. Lexus nawet nie tykniety...
Zostawiłem temu komuś karteczkę z prośbą o kontakt, ale olewka.
Nr rej Lexusa: KR2pj69 (wzięty w leasing w ING Kraków).
#krakow
#csiwykop
prawiczek92 +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#domeny #hosting
@vibro_vagins: zeby utrudnic i cie #!$%@? abys zrezygnował z przeniesienia domeny
W takim razie, jakie minimum danych jest wymagane do otrzymania kodu?
Wystarczą na skanie dowodu imię nazwisko i pesel podawany również w formularzu.
Resztę możesz zamazać.
I aby sobie nie utrudniać, wysyłaj skan z adresu @ na jaki była rejestrowana domena.
Tylko czy ty jesteś hurtownikiem domen, że jesteś bezpośrednio zarejestrowany u nich?
Authinfo powinien dostarczyć twój pośrednik, czyli rejestrator domeny, będący klientem hrd.
Domenę zarejestrowałem w linuxpl, oni odesłali mnie do HRD, a HRD odsyła mnie do linuxpl XD aktualnie mam wysłać wniosek (wypełnię go tylko niezbędnymi danymi), skan dowodu odpowiednio przygotuję i zobaczymy co jeszcze wymyślą.
Ogólnie strasznie utrudniają wydanie kodu. Najlepsze były pytania dlaczego przenoszę, a jak odpowiedziałem, że ze względu na koszty to męczyli mnie pytaniami gdzie jest taniej XD
Samo hrd nie będzie stwarzać problemów, o ile wypełnisz wniosek zgodnie co do joty.
Osobiście uważam, że analogowy sposób jest uperdliwy. Ale po tym co osobiście widziałem twierdzę, że jest to zło konieczne. Zatem nie nastawiaj się źle, bo nie ma to sensu. Zawala rejestrator, który nie pośredniczy automatycznie w tym wszystkim, choć może.