Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +78
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
PoItergeist +43
Przeglądam sobie instagrama z nudów. Wyświetliło mi się zdjęcie byłego znajomego gdzieś z gimnazjum z jakąś dziewczyną.
Nie skojarzyłem jej więc wbiłem w oznaczenie w jej profil. Co widzę pierwsze - dupa, cycki, więcej dupy. Tatuaże, zdjęcia z imprez, patrząc po datach średnio na tych imprezach jest przynajmniej raz w miesiącu. Sugestywne seksualne jawnie fotki, fotki z jakiś wakacji na Bali czy w innej Grecji.
I teraz myślę sobie - dobra. Dzień
Nie skojarzyłem jej więc wbiłem w oznaczenie w jej profil. Co widzę pierwsze - dupa, cycki, więcej dupy. Tatuaże, zdjęcia z imprez, patrząc po datach średnio na tych imprezach jest przynajmniej raz w miesiącu. Sugestywne seksualne jawnie fotki, fotki z jakiś wakacji na Bali czy w innej Grecji.
I teraz myślę sobie - dobra. Dzień
Tak serio liczysz, że ktokolwiek młodszy niż 40 lat zobaczy te pieniądze ze "swojego" konta ZUS kiedykolwiek? Ja nawet nie patrzę na te papierki jakie mi przysyłają ze stanem konta, i traktuje comiesięczne wpłaty do ZUS jako zwykły podatek.