Hearthstonowe Mirki. Czy opłaca się kraftować ten deck? Pograłbym sobie czymś fajnym, jednak mam tylko około 3200 pyłu. Czy lepiej zbierać $$ na dodatek?
@Fawek: tak w miare, ale nie spodziewaj sie 50% win rate. Z 3k Pyłu mozna juz jakis dobry deck scraftowac caly - w stylu combo priesta na wildzie i masz 60% win rate. Pełen kigsbane na wildzie ma jakies 60 % ale byś potrzebował z 10k pylu. Tym bedziesz mial z 45% max. for fun wystarczy - zalezy czego oczekujesz.
Przyjemnie pograc jak ma się karty, ale jest to deck latwy do skontrowania przez aggro, combo czy nawet controlę jak ma techy takie jak freeze czy niszczenie broni. Deck ma mierne globalne win ratio więc deck for fun. Ja bym nie craftował zwłaszcza takiego slabego buildu.
@pauleta19: Tu się zgadzam. Tak jak mówie jest o wiele wiecej grywalnych deckow, tanszych z lepszym ogolnym win %. Szczególnie w wildzie, który jest całkiem fajnie zabalanoswany aktualnie.
Czy opłaca się kraftować ten deck? Pograłbym sobie czymś fajnym, jednak mam tylko około 3200 pyłu. Czy lepiej zbierać $$ na dodatek?
https://www.hearthpwn.com/decks/1135442-budget-kingsbane-rogue-2-0
#hearthstone
Przyjemnie pograc jak ma się karty, ale jest to deck latwy do skontrowania przez aggro, combo czy nawet controlę jak ma techy takie jak freeze czy niszczenie broni. Deck ma mierne globalne win ratio więc deck for fun. Ja bym nie craftował zwłaszcza takiego slabego buildu.
Ale na laderze jest kilka grywalnych wersji.
@pauleta19: Tu się zgadzam. Tak jak mówie jest o wiele wiecej grywalnych deckow, tanszych z lepszym ogolnym win %. Szczególnie w wildzie, który jest całkiem fajnie zabalanoswany aktualnie.
### Kingsbane
# Class: Rogue
# Format: Wild
#
# 1x (0) Backstab
# 2x (0) Preparation
# 2x (0) Shadowstep
# 2x (1) Deadly Poison
# 1x (1) Doomerang
# 1x (1) Kingsbane
# 1x (1) Sir Finley Mrrgglton
# 2x (2) Cavern Shinyfinder