Wpis z mikrobloga

#dcs
ostatnie godziny na zakup modułu w promocji steam, chciałem dobrać Mirrage 2000, ale widzę taki opis

Please note that the DCS: M-2000C, and all future DCS World DLC releases on Steam, will now use Steam Keys instead of Starforce keys. As such, these purchases cannot be activated on the DCS World e-Shop version. Previous purchases will not be affected.

opis odnośnika

Czyli ten klucz nie zadziała z wersją standalone(niesteamową) na jakiej grajcie na #gildiaorg ?
Rozumiem że jak nie ma takiej adnotacji to można kupować(flaming cliffs mi zadziałało)
  • 10
  • Odpowiedz
@mikkeboss: Racja, już mam obok monitora checklistę jak odpalić świnię, umiem też działko i Mavricki, nie ma co się napalać, docelowy F/A 18 i tak nie był/nie będzie w promocji, nie ma ciśnienia. Chociaż ze względów na ciekawą historię i jednak większy realizm niż FC3 kuszą mnie Migi 21 i 15. Tylko czy ktoś gra tymi klasami/przedziałami czasu?
RabarbarDwurolexowy - @mikkeboss: Racja, już mam obok monitora checklistę jak odpalić...

źródło: comment_zu0xDLDsE4T2ZhG5bn8ubqeS44lD3n9Q.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@RabarbarDwurolexowy: f18 mozliwe ze bedzie kiedys w paczce z mapa zatoki perskiej, wtedy lacznie cena pewno bedzie troche nizsza. swiniak jest prosty w obsludze, trzeba tylko kojarzyc co dane przyciski HOTASa uruchamiaja, tylko poczatkowo nawal informacji wydaje sie ogromny. 15 jest raczej for fun, nie pojawia sie w zwyklych misjach, migiem 21 pare osob lata i nim juz da rade cos zestrzelic z daleka. Ale z mysliwcow najbardziej na gildiowe loty
  • Odpowiedz
@RabarbarDwurolexowy: -21 jest fajny. Nauka go to jakieś 20 min (wraz z całym uzbrojeniem). Lądowania trudne (zwykle kończę gdzieś koło ILS na końcu pasa bo a to hamulce się psują, a to spadochron) ale samo latanie przyjemne.
  • Odpowiedz