Czego się dowiedziałam o sobie we vlogu: - mimo iż, oglądam vlogi od dawna to jestem NOWYM widzem bo nie podobają mi się teraźniejsze filmy - pomimo tego, że jestem już pełnoletnią to jestem osobą NIEPEŁNOLETNIĄ bo nie podobają mi się filmy - mój komentarz, który mu kiedyś napisałam i dostałam za niego shadowbana to zawierał wulgaryzmy i groziłam mu śmiercią - INNYCH KOMENTARZY SZAFA NIE USUWA - jak dorosnę to mogę iść z szafą do sądu - według jego psychologów jestem osobą z kompleksami co mnie zmusza do krytykowania jego osoby ( ͡°ʖ̯͡°) - gram i oglądam minecrafta #mocnyvlog
@timesP: wysoki poziom odpowiadać pytaniem na pytanie. I powiedz mi w który miejscu jest bezsensowny? Coś mi nie pasuje to nie marnuje czasu i nie oglądam. Ale trzeba mieć smutne życie żeby je marnować na coś co mnie nie interesuje.
@adrian43: Brawo za zwracanie komuś uwagi i mówienie komuś co ma robić - kiedy robisz DOKŁADNIE TO SAMO. Tobie też się nie podoba co się dzieje tutaj na tagu a mimo to czytasz to i komentujesz. Nie szkoda Ci na to czasu? Brawo za logikę... Ludzie są różni, każdy ma prawo do napisania swojej opinii i nie musisz się z nią zgadzać.
@adrian43: Oh jej, już pociski typu " ale ty masz poziom bo tamto czy sramto" to tylko świadczy o Tobie a nie o mnie. Jest bezsensowny, bo co Cię obchodzi kto i w jaki sposób marnuje swój czas? płacisz za to jakoś? Wpływa to na twoje życie co ktoś robi z sobą? Jak ci nie pasuje kto, jakie wpisy dodaje, to po co marnujesz swój jakże cenny czas i siedzisz
- mimo iż, oglądam vlogi od dawna to jestem NOWYM widzem bo nie podobają mi się teraźniejsze filmy
- pomimo tego, że jestem już pełnoletnią to jestem osobą NIEPEŁNOLETNIĄ bo nie podobają mi się filmy
- mój komentarz, który mu kiedyś napisałam i dostałam za niego shadowbana to zawierał wulgaryzmy i groziłam mu śmiercią - INNYCH KOMENTARZY SZAFA NIE USUWA
- jak dorosnę to mogę iść z szafą do sądu
- według jego psychologów jestem osobą z kompleksami co mnie zmusza do krytykowania jego osoby ( ͡° ʖ̯ ͡°)
- gram i oglądam minecrafta
#mocnyvlog