Siema Miruny. Dzis nad jeziorem znalazłem szaszłyki. Jadłem pierwszy raz w życiu. Nie wiem czym się ludzie zajadają. Nieważne ile musztardy #!$%@?łem to i tak smakowały jak suszona trawa
@DmNQ193: robisz to źle, musisz nalać musztardy tam w aucie między siedzeniami, tam jest taki pojemniczek i maczać szaszłyka w musztardzie, smak diametralnie się zmienia.
@Papejacques: szkoda, że się nie da dać minusa za totalny brak poczucia humoru. Musztarda w samochodzie to przebiła ale pewnie dlatego, że jest jej tam więcej niż na Twoim "szaszłyku ".
@DmNQ193: Swego czasu na piętrze na korytarzu miałem ustawiony taki wysoki dzban. W środku była jakaś kompozycja suszonych badyli i traw w tym pałki wodnej zrobiona przez różowego. Wstaje rano, wychodzę na korytarz, a wszystko #!$%@? w jakiś pierzach. Co się okazało? Po wyschnięciu #!$%@?ło wszystkie pałki xD Całą klatkę schodową miałem w tym białym syfie ( ͡°ʖ̯͡°)
Nieważne ile musztardy #!$%@?łem to i tak smakowały jak suszona trawa
#heheszki #humorobrazkowy
Poza tym nie widać kęsa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież to corndogi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To się je z cebulka, a nie musztardą.
Swego czasu na piętrze na korytarzu miałem ustawiony taki wysoki dzban. W środku była jakaś kompozycja suszonych badyli i traw w tym pałki wodnej zrobiona przez różowego. Wstaje rano, wychodzę na korytarz, a wszystko #!$%@? w jakiś pierzach. Co się okazało? Po wyschnięciu #!$%@?ło wszystkie pałki xD Całą klatkę schodową miałem w tym białym syfie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora