Jako że wiem że sporo osób na mirko korzysta z #hulajnoga #oxelo to zapytam - warto dopłacić do Town 7 XL? Amortyzatory nie "zużywają się" jakoś szybko? #decathlon #hulajnogaboners
@jedzczarnekoty po dwoch latach na przednim jest wyczuwalny luz juz. To zalezy od wagi. Ja mam 98kg. Jezeli masz mniej to dluzej posluzy pewnie . Czy warto z amortyzatorami? Tak. Kostka i chodniki zmaskruja ci kolana bez amortyzatorow. Mam nabite dopiero z 500 km moze
@jedzczarnekoty znajoma kupila podobna z allegro z tarczowym hamulcem. Ma super miekkie amortyzatory ale przez to tracisz na odepchnieciu sie bo sie ugina hulajnoga. Ta oxelo wg mnie ma dobrze ustawiona twardosc.
@boctok: @Pas-ze-mna-owce: macie może jakieś patenty na przypięcie/zabezpieczenie hulajnogi? Myślałem nad przypięciem ich do jakiś elementów krajobrazu łańcuchem rowerowym, ewentualnie przeplecenia przez otwór z boku hulajnogi zwykłego łańcucha - ten otwór jest na wylot?
@Pas-ze-mna-owce: dzięki wielkie ( ͡°͜ʖ͡°) Myślę nad sytuacjami tego typu że idę w góry czy do sklepu na kilka godzin i nie ma jak zabrać hulajnogi ze sobą, a dojechać do szlaku albo pod sklep jest wygodnie.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link