Aktywne Wpisy
4x80 +398
Villeman +16
Kitka wróciła z podwórza przedwczoraj wlokąc się praktycznie na tylnych łapach. Myślę sobię - przetrącony kręgosłup. W domu jednak widzę, że daje rade z biedą chodzić, jednak ogon jak martwy, ani rusz. Coś z nim nie tak? Może coś innego? Późna pora, brak otwartego gabinetu weterynarza, nic nie zrobię. Staram się pomóc jak tylko się da, widzę że cierpi, na noc ustawiam budzik co dwie godziny, aby sprawdzić, czy jest okej i
Sama gra 70 bo promocja.
Season pass na 2 rok 80 zł
Season pass na 3 rok 110 zł
Operatorzy z pierwszego roku coś koło 80 też
Skiny pro ligue z poprzedniego sezonu 67 zł
Z tego kupiłem najpierw Elę i później cały zestaw bo spodobało mi się granie Caveirą, a szkoda tracić Jackala i Blackbearda czyli równo 100 zł
Jeden pakiet outbreak za 40 zł chyba
547 zł xD Wszystko w ciągu roku. Kolejne pro ligi też kupie bo ma być do Lesiona i Kapkana( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kuuurwa jak ktoś zastanawia się nad podpięciem karty pod psn to odradzam¯\_(ツ)_/¯
Oczywiście znam ludzi co wydali po pare tysięcy na Lola czy tam jakiegoś Kanter Strajka, ale tak to jest jak się nie wyrasta z gier( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niczego nie żałuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0001-CUSA01788_00-ADVANCEDEDITION0
Taki link dają bezpośrednio z newsa z głównej strony gry, więc ściągnij to demko i pikaj( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora