Aktywne Wpisy

ZdrowaPianka_pl +107
Kochane Mirki i Mirabelki!
Mamy tu fanów piwa bezalkoholowego i piłki nożnej? Zaczyna się EURO, piękny czas dla kibiców, nie zawsze korzystny dla Polaków, ale na pewno są kraje, które będą cieszyć się z sukcesów swojej drużyny. Obyśmy również mieli ku temu powody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z okazji tego wyjątkowego czasu postanowiliśmy zrobić kolejne #rozdajo! Tym razem mamy dla Was 3 vouchery po 50 zł do
Mamy tu fanów piwa bezalkoholowego i piłki nożnej? Zaczyna się EURO, piękny czas dla kibiców, nie zawsze korzystny dla Polaków, ale na pewno są kraje, które będą cieszyć się z sukcesów swojej drużyny. Obyśmy również mieli ku temu powody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z okazji tego wyjątkowego czasu postanowiliśmy zrobić kolejne #rozdajo! Tym razem mamy dla Was 3 vouchery po 50 zł do
źródło: logonowecircle
Pobierz
PiccoloColo +152
źródło: temp_file8297650107862138586
Pobierz

https://www.pracuj.pl/praca/it-support-engineer-m-f-szczecin,oferta,5999013
xD
Czyli szukamy człowieka do ciągnięcia kabli.
I przy okazji magazyniera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sprzątaczki?
Alpinisty?
Ale żeby móc targać 40kg trzeba mieć
Wiadomo, że w IT czasami trzeba się ubrudzić ale przegieli xD
ja bym zgłosił do pip :D
@Tytanowy_Lucjan
Jeżeli chodzi o oddział w Sosnowcu to ja slyszalem z kolei większą paranoje (kilka źródeł). Podobno z tymi 40 kg chodziło o to ze moga cie delegowac do prac magazynowych jezeli nie masz co robic aktualnie (czyli udaje cokolwiek xD) a stawki to 2400 netto. Kilkukrotnie to słyszałem wiec cos moze jest na rzeczy. Same ogłoszenia dziwnym trafem wisialy wyjatkowo dlugo ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Tytanowy_Lucjan: ( ͡º ͜ʖ͡º)