Aktywne Wpisy
DrCieplak +44
Jutro usuwam konto. Fajnie się tu bawilem ale w październiku dotarło do mnie ze ten portal jest pełen zwolenników Tuska a mnie to obrzydza. Od 2 miesięcy na mikroblogu masowe fapowanie do Tuska i PO. PiS i Morawiecki wyciągnęli ten biedny postkomunistyczny kraj z bagna i zbudowali państwo dobrobytu w 6 lat. To nie tak że fani Tuska tego nie widzą, to tak że oni mają dysonans poznawczy, że jak to nie
Cinek2423 +22
Powiem Wam szczerze że żyłem wtedy kiedy rządził Tusek Chytrusek i wtedy wielkie G.... było i życze wszystkim tym co na niego głosowali aby pozabierali te wszystkie dodatki i zmiany które poprzedni rzad wprowadził bo oni chociaż jak coś obiecywali to tak robili. Przyjdą znowu czasy o których zapomnieliście i znowu bedziemy jeździć do niemiec na szparagi....
Możecie polecić jakieś tutorial z robloxa żeby z małymi pograć w grę? #gry
Od czego zacząć żeby fajnie się grało bo stary już jestem i nie mogę patrzeć na polskich jutuberow.
Jakaś metoda na robuxy skąd zdobyć?
Jak się nie da zdobyć to w co grać żeby była fajna zabawa?
Z takich spokojnych map bez przemocy polecę od siebie Work at the pizza place, z innych musialbym pomyśleć. Ogunie ja na robloxie dużo słówek z angielskiego się nauczyłem ;)
I skąd mam wiedzieć co ja z tym autem mam robić?