Wpis z mikrobloga

@tojestbardzodziwne: niby śmieszne, ale Tucznik pomimo, że jest zarobiony to ma jednak trochę #!$%@?. Spraw kilkanaście i nadchodzą kolejne, traci sprzęt za kilkanaście tysięcy, na ulicy albo spotyka fanów którzy trują dupę, albo drące japę dzieciaki JDM JDM, albo ryzyko #!$%@?. W Bajce jak sam mówił w spokoju się nie napije, bo wiecznie ktoś chce mu stawiać. Kilka razy się rozpłakał na strimie i raczej nie jest na tyle dobrym
  • Odpowiedz
@niezwornowazony: no bardzo mu wspolczuje, ze spotyka fanów i chcą mu w bajce stawiać. ( ͡° ͜ʖ ͡°) A co do reszty, no cóz... facet jest kompletnie nieogarnięty życiowo. Nie inwestuje. #!$%@? kase na głupoty. No i faktycznie, dzis tez zwróciłam uwage na to, że bardzo mocno się zapuścił.
  • Odpowiedz
@tojestbardzodziwne: no mnie na przykład by to męczyło, gdyby na ulicy każdy mnie rozpoznawał i zagadywał. Już nawet olać tych pozytywnych fanów którzy chcą tylko zdjęcie, ale on ma przecież mnóstwo antyfanów i ludzi którzy życzą mu śmierci. O sąsiadach i Łobodzie nie wspominając ( ͡° ͜ʖ ͡°) nawet gimbusy go wyzywają na ulicy

Celebryci raczej nie mają tak przekichane, bo mało który ma krzykaczy antyfanów,
  • Odpowiedz
@niezwornowazony: bycie sławnym jest rowne z tym ze jest się rozpoznawalnym a co za tym idzie ma sie fanów i antyfanów. Dla mnie jest to dość logiczne, ale to w sumie dla mnie. Oboje takze dobrze wiemy, ze on Nowaka niejednokrotnie prowokował. W zadnym wypadku na niego nie najeżdżam. Zwyczajnie wiem, ze on moze więcej niz teraz robi. Daje z siebie baaardzo mało na tych streamach. Raczej woli je zostawić
  • Odpowiedz
@tojestbardzodziwne: daje mało bo jest wystraszony co doskonale widać jak wszystkich ucisza, czy gdy Gochę łapie za rękę nawet gdy ta próbuje się podrapać po dupie bo myśli, że jebnie liścia Jacy. On jest dodatkowo bardzo dziecinny i myśli, że taniec kurczaka albo puszczony po raz dziesiąty film o szczurze będzie śmieszył kogoś poza nim. Nie wiem tylko czy bardziej boi się kolejnej sprawy samej w sobie czy utraty źródełka
  • Odpowiedz