Aktywne Wpisy
Altru +1210
KRZYSZTOF_DZONG_UN +233
Przeklęci lewacy znowu robią jakieś durne happeningi zamiast zajmować się polityką na poważnie!
A nie sorry, to nasza gwiazda prawicy, znana z tego, że ma długie nogi i jest "w miarę ładna" jak na środowisko kuców xDDDD
Pierwszy dzień nowej kadencji Parlamentu Europejskiego i już Konfederosja musi przynosić nam wstyd xDDDD Chryste Panie a co będzie, jak gżegoż zacznie swoje performance...
#bekazpisu #bekazkatoli #bekazkonfederacji #neuropa
A nie sorry, to nasza gwiazda prawicy, znana z tego, że ma długie nogi i jest "w miarę ładna" jak na środowisko kuców xDDDD
Pierwszy dzień nowej kadencji Parlamentu Europejskiego i już Konfederosja musi przynosić nam wstyd xDDDD Chryste Panie a co będzie, jak gżegoż zacznie swoje performance...
#bekazpisu #bekazkatoli #bekazkonfederacji #neuropa
Wiecie po czym poznać zagorzałego prawicowca, fana ONR, księdza Międlara, Młodzieży Wszechpolskiej i Wielkiej Polski Katolickiej?
Po tym, że nie potrafi zdania po polsku napisać. #takaprawda
#prawaki #neuropa #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
Dobrze że po stronie neuropy mamy same lotne umysły( ͡° ͜ʖ ͡°)
O nie( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tak w ogóle to przecież Międlar akurat bardzo dobrze przemawia.
A wolisz kapitalizm od socjalizmu? Bo przecież tylko w komuniźmie toleruje się każdego nieroba. Nacjonalizm to w pewnym sensie kapitalizm tylko że nie pomiędzy jednostkami a pomiędzy wspólnotami zwanymi narodami.
Nikt nie lubi być kontrolowany, ale jeżeli jesteś typem, który za każdym razem wynosi coś z pracy - choćby dla satysfakcji - to żyjesz w przekonaniu, że wszystkich trzeba kontrolować, bo każdy coś wynosi. Stąd ta potrzeba trzymania
Z tego co się domyśliłem wynika, że naczytałeś się jakichś bzdur na nczas albo podobny gównoportalu.
Nie to moje własne przemyślenia. Nue zwykłem czytać żadnych politycznych gównoportali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po prostu wg mnie z kilku doktryn polityczno-ekonomicznych czyli kapitalizmu nacjonalizmu komunizmu najbardziej sensowny jest ten drugi bo jako jedyny nie niszczy tradycji rodzinnych itp.
A z tym kapitalizmem to trochę źle to sformułowałem. Bardziej chodziło o pokaznie że tu tak jak i w kapitaliźmie przegrywają słabsi i mniej sprytni tylko że w tym wypadku są to narody.
Swoją drogą nie wstyd ci wyzywać innych od czytelników bzdrurnych portali, samemu prenumerując GW?