Aktywne Wpisy
iErdo +408
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
placebo_ +197
ciekawostka: internetowy sklep Cejrowskiego jest zamknięty w niedziele xDD #cejrowski #bekazkatoli
@PROponujek nakurzalem w Wieśka bo pożyczyłem pleja od szwagra, kilka chwil i pad ogarnięty na pamięć. ;-)
@Chris_Cornell: Też nie dawno uderzyłem w ps4, ale nie chciało mi się czekać na God of Wara, nie mniej jestem mega zadowolony. Propsuję.
Dla przykładu ESO bez modów dla mnie nie jest gra. :P
Mam ps4 pro, ale kupuje składam sobie średniego pc, bo mój laptop nie wydala z grami a chce pograć bardziej ambitnie w różne inne gry.
Konsole są dobre jeżeli nie interesujesz się pctami, nie musisz się o
Pisząc mocne miałem na myśli The Last of Us, Dayz Gone, Infamous, Horizon, Uncharted(choć mi się nie podoba) no i #!$%@? oczywiście God of War :P