@tenji: On w żadnym stopniu nas nie obraża po prostu wyraził swoją opinie na jakiś temat i tyle nie można przecież w demokratycznym kraju mówić lub stwierdzić, że ktoś nie ma prawa głosu ( ͡°͜ʖ͡°)
@NerQu: Kolego co do czytania ze zrozumieniem to przeczytałem całość i jedyne co w mojej wypowiedzi jest złe to, że przytoczyłem to co napisałem do innego posta w którym Nitrozyniak w jakimś stopniu wkurza się na wykop i tyle
@tenji: a mnie zastanawia jak tam jego dzieciak pływający gdzieś w ściekach po aborcji za granicą , niech sie ten smiec w ogóle nie wypowiada bo sam przykładem dla młodzieży nie świeci , tfu
@tenji: bez kitu BOXCWEL I DJ PAŁASAJD #!$%@? im w #!$%@? , moje zdanie jest takie samo jak nitra , czemu dopiero teraz sie za to wzieli jak to wszystko działo się X czasu temu ..
@tenji: Nitro napisal prawde. Wszystko bylo wiadome od dawna, ze edofil bez p jest taki jaki jest, ale i tak z nim sie spotykali, rozmawiali i byli jego ziomkami. Kiedy stal sie obiektem nagonki zaczeli udawac, ze oni nie byli doinformowani... #jg
@tenji: Przecież od początku było wiadomo, że wykopki rozpoczęły wojnę z Guralem nie dlatego, że przeszkadzały im jego pedofilskie zachowania, bo jakoś ten shot na omegle z 12-latką ma już jakieś 2-3 miesiące i każdy tutaj miał na to wylane. Przyczyną wojny jest to, że Gural obrażał ich boga Tucznika, a także chwalił się ogromnymi zarobkami co po skumulowaniu dało taki efekt nienawiści wykopków w stosunku do niego.
@Key96: ale prosze nie wszadzac wszystkich do jednego worka. Ja tego czlowieka nietolerowalem od samego poczatku , zarowno za naklanianie dzieci do czynow lubieznych jak i grozenie smiercia , wyzywanie, deprawowanie swoich maloletnich widzow oraz nienawisc ze wzgledu na orientacje.
@iustitia_ad_omnes: ja też go nie tolerowałem od początku, ale tutaj był on traktowany neutralnie dopóki właśnie nie pocisnął ostro tucznika i nie zaczął się chwalić kasą. Stąd mówię o moich obserwacjach.
@Leevvir: Powiedz to tej dziewczynce ze to tylko żarty i ze ma mieć dystans,idioto.Nie obraz się za tego idiotę ale wiesz przeczytaj ten post z dystansem,cymbale xDD
#gural #patostreamy #boxdel #nitrozyniak
Usun konto
a mnie zastanawia jak tam jego dzieciak pływający gdzieś w ściekach po aborcji za granicą , niech sie ten smiec w ogóle nie wypowiada bo sam przykładem dla młodzieży nie świeci , tfu
Ja tego czlowieka nietolerowalem od samego poczatku , zarowno za naklanianie dzieci do czynow lubieznych jak i grozenie smiercia , wyzywanie, deprawowanie swoich maloletnich widzow oraz nienawisc ze wzgledu na orientacje.
https://www.youtube.com/watch?v=h6Uz2-_4KKM
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora